Pharma Outsourcing Konferansı

Tarihler: 04 Haziran 2012 Pazartesi ~ 04 Haziran 2012 Pazartesi

Yer: Point Hotel

Adres: Topçu Caddesi No.2 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 212 313 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2012 ~ Haz 4, 2012

‘İlaç ve Sağlık Sektöründe Başarıya Götüren Outsourcing Konferansı’ verimli çözüm işbirliği örneklerini gündeme getirmeyi amaçlamaktadır Novomed360 tarafından, Ogilvy Healthworld'un katkılarıyla organize edilen konferans, 04 Haziran 2012 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Konferans, 100’e yakın ilaç ve sağlık sektörü profesyoneli ile İlaç sektörüne hizmet sunan firmaları bir araya getirecek.

Bu toplantıda, ilaç sektörü çalışanları, kısıtlı kaynaklara rağmen rekabet açısından farklılaşmayı sağlamayı başarmış projeleri, birebir proje sahiplerinden dinleme şansı yakalayacaklar, çözüm ortaklarıysa, yeni geliştirdikleri ürün ve hizmetleriyle, ilaç firmalarının performanslarını artıracak inovatif çözümlerini paylaşabilecekler. Gerçek başarı hikayeleri ve vakaların konuşulacağı bu toplantıda katılımcılar, döndüklerinde işlerinde uygulayabilcekleri yeni fikirler ve yöntemler konusunda bilgi sahibi olacaklar.

Neden ‘Pharma Outsourcıng ?’ Eski Köye Yeni Adet mi?

Yeni gelecek ilaç sayısının azlığı, mevcut ürünlerin patent sürelerinin dolması ve fiyatlandırmayla ilgili sınırlamaların, büyümesi azalan pazarda rekabeti iyice kızıştırdığı bir gerçek. Büyümeyen pazar, giderek kısıtlanan bütçeler ve kadrolar öte yandan yaratıcılık ve inovatif çalışmalara ihtiyacın iyice artması nedeniyle ilaç sektöründe iş modelleri de bir dönüşümden geçiyor. Geçmiş dönemlerde firma içinde gerçekleşen başta satış, pazarlama, eğitim olmak üzere, klinik araştırmalar, ruhsatlandırma, üretim ve insan kaynaklarıyla ilgili pek çok aktivite için dış kaynak kullanımına olan talep giderek artıyor. Konusunda uzman çözüm ortakları ile yürütülen çalışmalar, bir yandan ilaç firmalarının performanslarına katkı yaparken diğer yandan firma içinde stratejik ve ana iş önceliklerine odaklanabilmeyi sağlıyor.

Bu nedenle ilaç firmaları günümüzde stratejik olarak üçüncü parti çözüm ortaklarıyla çalışma modelini giderek daha fazla tercih ediyorlar. Bu noktada, ilaç firmalarındaki karar vericiler, yapacakları yatırımları en fazla geri döndürebilen ve firma performansının artışına en fazla katkı yapan doğru çözüm ortaklarına ulaşabilmeyi hedefliyorlar. 4 Haziran’da Point Otel İstanbul’da düzenlenecek konferansta katılımcılar dış kaynak kullanımı söz konusu olduğunda, bu alanda kimler var, yaptıları işe yaramış mı? nerede işe yaramış? Sonuçlar ne olmuş? ilk ağızdan dinleme fırsatı bulacaklar.

Toplantıda gündeme gelecek önemli konulardan bazıları: Mobil ve Teknolojik Çözüm Ortaklıkları-Başarı Hikayeleri; Satış Gücü Etkinliği ile ilgli Çözüm Ortaklıkları-Başarı Hikayeleri;Dönemsel Satış Ekipleri konusunda Çözüm Ortaklıkları -Başarı Hikayeleri;İnovatif Tanıtım Projeleri ve Kurumsal İletişim konusunda Çözüm Ortaklıkları-Başarı Hikayeleri;Hastalara Yönelik Hizmetler konusunda Çözüm Ortaklıkları-Başarı Hikayeleri; Organizasyonel Gelişim ve Performans konusunda Çözüm Ortaklıkları-Başarı Hikayeleri; Yenilikçi Toplantılar konusunda Çözüm Ortaklıkları – Başarı Hikayeleri;Çözüm Ortaklıkları için Kontrat Yönetiminde dikkat edilmesi gereken konular

Ogilvy Healthworld hakkında:Ogilvy Healthworld dünyada 33 ülkeye yayılmış 53 merkezinde müşterilerine sağlık iletişimi hizmeti sunan bir küresel iletişim ağıdır. Bu geniş ağ, markalara güçlü destek için gerekli ve çok önemli olan bilgi paylaşımını sürekli kılar. Ogilvy Healthworld Türkiye’nin temel misyonu, müşterilerinin marka iletişimlerinin güçlendirilmesi adına 360 derece hizmet vermektir. Sağlık iletişiminde 360 derece hizmetler, 3 ana başlık altında toplanmaktadır. MedAd, sağlık iletişiminde kreatif yaklaşımlar, MedEd, sağlık ve ilaç endüstrisi çalışanlarına yönelik eğitim hizmetleri ve MedAid, proje yönetimi ve danışmanlık süreçleri.

Novomed360 hakkında Novomed360, Türkiye’de İlaç ve Sağlık sektörünün içinde bulunduğu geçiş ve değişim döneminde, her zamankinden daha da fazla ortaya çıkan bütünsel, vizyoner ve durumsal yaklaşım ihtiyacına cevap vermek üzere ilaç sektöründe uzun yıllar çalışmış, deneyimli profesyoneller tarafından kurulmuştur. Novomed360, ,İlaç ve Sağlık sektörüne özel İnsan Kaynakları, Medikal, Satış ve Pazarlama alanlarında 360 derecelik bakış açısıyla eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.Novomed 360, ilaç ve sağlık sektörüne özel ‘eyeforpharma’, ‘CELforpharma’, ‘Big Brain of Pharma’, ‘Sağlık Sektörü için Sosyal Medya’ gibi konferanslar ve diğer pek çok eğitim ve danışmanlık faaliyetleriyle kanıtlanmış başarılara sahiptir.

Ogilvy Healthworld ve Novomed 360 işbirliğiyle gerçekleşen Perspektif Toplantılari serisinin temel amacı, Türk İlaç sektörü çalışanlarının spesifik ihtiyaçları ve gündemlerine uygun toplantı ve etkinliklerle onların performanslarına katkıda bulunmak, yaratıcılıkve yenilikçilik ortamına katkıda bulunmaktır.

Toplantıya Kimler Katılmalı. İlaç Sektöründen Satış ve Pazarlama Yöneticileri, Ürün Müdürleri, İK yöneticileri, İK uzmanları, Kongre ve Toplantı departmanı sorumluları ve yöneticileri, İletişim Direktörü/Müdürü, Medikal Departman Yöneticileri, İK Sorumluları/Yöneticileri, Eğitim ve Geliştirme Müdürü, İş Geliştirme Yöneticileri, Satın Alma Yöneticileri.İlaç sektörüne hizmet veren firmalardan, Kreatif Ajanslar, İletişim ve Reklam Ajansları, CRM Firmaları, Telekomunikasyon ve Mobil Cihaz Firmaları, Turizm ve Konferans Firmaları, SFE Danışmanlığı veren Firmalar, Eğitim ve Performans Gelişimi konusunda hizmetler sunan Danışmanlık Firmaları, Mobil Sağlık Hizmetleri Firmaları, Sağlık Sigortası Firmaları, Personel Temini, Bordroloma, Filo Yönetimi gibi İlaç Sektörüne yönelik İnsan Kaynakları Hizmetleri sunan Çözüm Ortakları.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT