Ressamların Gözüyle İstanbul“ Söyleşilerinin Bu Ayki Konuğu: Ekrem KAHRAMAN

Tarihler: 18 Şubat 2010 Perşembe ~ 18 Şubat 2010 Perşembe

Yer: Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal cd. Şahkulu Bostanı sok. No: 8 Tünel Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 2931270

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2010 ~ Şub 18, 2010

Peyami Gürel’in hazırlayıp sunduğu “Ressamların Gözüyle İstanbul Söyleşileri”nin bu ayki konuğu Türk Çağdaş Resim Sanatının önde gelen isimlerinden Ekrem Kahraman. Bu ay dördüncüsü yapılacak olan söyleşi 18 Şubat 2010 Saat: 18:00’da Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi, Beyoğlu’nda gerçekleşecek.

Metaforlarla düşünsel anlamda İstanbul’un bizlerde bıraktığı imgelerin ve lezzetin zihinsel izdüşümlerle ve sanatçı gözüyle betimlenmesi ekseninde İstanbul’un farklı ve bir o kadar da keyifli yanlarını önümüze koyacak olan bu ayki söyleşinin asıl heyecan verici tarafı, ressam olmalarının yanında Türk Çağdaş Resim Sanatının felsefi arka planını da çok iyi özümsemiş ve etüd etmiş iki gönül ve düşünce insanının biraraya geliyor olması.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT