Sağlıklı Yaşamın Sırları

Tarihler: 29 Nisan 2004 Perşembe ~ 29 Nisan 2004 Perşembe 29 Nisan Perşembe Saat 18:00-19:30

Yer: Rahmi M. Koç Sanayi Müzesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Hasköy Caddesi No:27 Hasköy Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 216 31 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2004 ~ Nis 29, 2004
SAĞLIKLI YAŞAMIN SIRLARI NESTLE’NİN HERKESE AÇIK SOHBETLERİNDE

Dünyanın lider beslenme ve iyi yaşam/wellness firması NESTLE, ilki geçen ay düzenlenen Good Food Good Life Sohbetleri’nin ikincisini 29 Nisan Perşembe günü Rahmi M. Koç Müzesi Toplantı Salonu’nda 18:00-19:30 arasında gerçekleştiriliyor. Katılımın ücretsiz olduğu sohbetlere katılmak için 0 212 216 31 74 numaralı telefonu 20 -29 Nisan tarihlerinde, saat 09:00-18:00 arasında aramak ve kayıt numarası almak yeterli.

Sohbetin konuklarından biri Tan Sağtürk
Avrupa Anti-Aging Derneği Başkan Yardımcısı, İntermed ve MedAmerikan Polikliniklerinin Koruyucu Hekimlik ve Anti-Aging Programları Direktörü, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan İnsel’in moderasyonunda düzenlenecek “Nestle Good Food, Good Life Sohbetleri”nin bu ayki konusu “Hareketli Yaşam”. Toplantının diğer konukları ise tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü balet Tan Sağtürk ve Med Amerikan Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Eser Erden.

Nestle Good Food Good Life Sohbetleri’nde ünlüler ve tıp adamları bir araya geliyor. Sohbetlerin başlıca konularını, geleceğin iyi yaşam trendleri, fiziksel ve ruhsal sağlığını korumayı ve geliştirmeyi hedefleyen yaklaşımlar oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT