SALT Beyoğlu’nda Marc Dion Söyleşisi

Tarihler: 27 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2011 Çarşamba 18:30

Yer: SALT Beyoğlu

Adres: İstiklal Caddesi No:136 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 42 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2011 ~ Tem 27, 2011

SALT Beyoğlu, farklı konularda paylaşacak şeyleri olan kişileri Açık Sinema`da ağırlayan doğaçlama etkinlik dizisi “Bak kim var?” kapsamında, Marc Dion’u konuk ediyor. Dion’un “Toplu Koleksiyonlar: Kurumsal Koleksiyonlarla Maceralar” başlığı altında yapacağı söyleşi, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

Mark Dion, çoğunlukla, baskın ideolojiler ile kamu kurumlarının tarih anlayışımızı, bilgimizi ve dünyayı değiştirme biçimlerini incelediği çalışmalara imza atıyor. Sanatçının esas işinin algı ve göreneğe karşı çıkmak için baskın kültürün tersine gitmek olduğunu savunan Dion, nesneleri toplama, düzenleme ve sergilemede arkeolojik ve diğer bilimsel yöntemleri kullanıyor. Marc Dion, “nesnel” (akılcı) bilimsel yöntemler ile “öznel” (akılcı olmayan) etkiler arasındaki farkları sorgulayan işler yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT