Sanat Söyleşileri Melek Paşalı ile Devam Ediyor!

Tarihler: 22 Ekim 2011 Cumartesi ~ 22 Ekim 2011 Cumartesi 17.00

Yer: Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi

Adres: Kızlarağası Mehmed Ağa Medresesi, Divanyolu Cad. Hoca Rüstem Sokak No: 6 Sultanahmet / İstanbul Sultanahmet İstanbul

Telefon: 0212 527 75 17-18

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2011 ~ Eki 22, 2011

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nce düzenlenen ve Belkıs İbrahimhakkıoğlu'nun yürüttüğü "Sanat Söyleşileri" Ekim ayında Melek Paşalı söyleşisiyle devam ediyor.

22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak ve katılımın serbest olduğu etkinlikte hikâyeci Melek Paşalı, "Ahmet Hamdi Tanpınar'da Rüya Kavramı" konusu etrafında bir söyleşi gerçekleştirecek. Paşalı ayrıca katılımcıların ve oturum yöneticisi Belkıs İbrahimhakkıoğlu'nun sorularını da yanıtlayacak.

Türk edebiyatının önemli kalemlerinden birisi olan Ahmet Hamdi Tanpınar, hemen bütün eserlerinde “rüya”ya yer vermekle birlikte, özellikle şiirlerinde ve hikâyelerinde “rüya”ya verdiği önem daha da belirginleşmişti. Gerçeklikten kaçışın, dinlenmişlik ve sessizlik arayışının anahtarını musikide ve özellikle rüyada bulan Tanpınar’ın “rüya”sı, Melek Paşalı’nın söyleşisiyle bir anlamda yorumlanacak ve belirginlik kazanacak.

Söyleşi 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nin Sultanahmet’teki merkezinde gerçekleşecek olup, 0212 527 75 17 no’lu telefondan da konu hakkında bilgi alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT