Serap Altekin - Sınav Döneminde Zor Durumlarla Başa Çıkmak

Tarihler: 14 Nisan 2012 Cumartesi ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi 14:00 - 17:00

Yer: Koç Üniversitesi, Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED)

Adres: İstiklal Cad. No: 181 Merkez Han Beyoğlu, Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 60 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

KOÇ ÜNİVERSİTESİ SEMİNER DİZİSİ III: “Sınav Döneminde Zor Durumlarla Başa Çıkmak”

Koç Üniversitesi ve Türk Psikologlar Derneği işbirliğiyle çocukları sınava girecek ailelere yönelik gerçekleştirilen seminer dizisinin üçüncüsü, ücretsiz olarak 14 Nisan 2012, Cumartesi günü 14.00 – 17.00 saatleri arasında Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde düzenleniyor. Uzman Psikolog Serap Altekin’in konuşmacı olarak katılacağı “Sınav Döneminde Zor Durumlarla Başa Çıkmak” başlıklı seminer tüm aile ve öğretmenlere açık olacak.

Koç Üniversitesi, Türk Psikologlar Derneği işbirliğiyle çocukları sınava girecek ailelere ve öğretmenlere yönelik sınav kaygısını ele alan seminer dizisinin üçüncüsü düzenliyor. Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde (ANAMED) 14 Nisan 2012 Cumartesi saat 14.00-17.00 arasında gerçekleşecek olan “Sınav Döneminde Zor Durumlarla Başa Çıkmak” başlıklı seminer Türk Psikologlar Derneği Üyesi Uzman Klinik Psikolog Serap Altekin’in katkılarıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Uzman Psikolog Serap Altekin’in konuşmacı olarak katılacağı “Sınav Döneminde Zor Durumlarla Başa Çıkmak” seminerinde ‘Stresli ve kaygılı dönemlerde ne tür kriz durumları oluşabilir? Çocuğunuzun yardıma ihtiyacı olduğunu nasıl anlarsınız ve yardımcı olmak için neler yapabilirsiniz? Çocuğunuzun profesyonel bir yardım alması gerektiğinde ne yapabilirsiniz, nasıl yönlendirebilirsiniz?’ konuları ele alınacak.

Seminer, anne babalara çocukların içinde bulunduğu stresli ve kaygılı dönemlerde ne tür kriz durumlarının oluşabileceğini, bu tür kriz durumlarında çocuklara yardımcı olmak için neler yapmaları ve de profesyonel bir yardım alınması gerektiğinde ne yapabilecekleri ve nasıl yönlendirebilecekleri konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Seminer dizisi, 12 Mayıs Cumartesi “Çocuğunuz Sınava Giriyor? Ailenizde Neler Oluyor?” ve 9 Haziran Cumartesi günü “Sınava Beş Var!-Ve Sınav Sonrası…” seminerleri ile yine TPD işbirliği ile Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT