SMC’12 İstanbul Sports Marketing Conference

Tarihler: 24 Ocak 2012 Salı ~ 24 Ocak 2012 Salı

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Adres: Yıldız Msh. Çırağan Caddesi 32, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 326 4646

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2012 ~ Oca 24, 2012
İş ve Spor Dünyası, Spor Pazarlaması Konuşmak İçin Bir Araya Geliyor!..

SPORUN BAŞKENTİ’NE SPOR PAZARLAMASI KONFERANSI ÖNCÜLÜK EDECEK!
SMC’12 İSTANBUL “SPORTS MARKETING CONFERENCE: KICK-OFF”

24 Ocak 2012, Çırağan Palace Kempinski

Türkiye'de spora yatırım yapan markaların üst düzey yöneticileri, spor kulübü ve organizasyonlarının yönetim ekipleri ile spor ve ekonomi basınından önemli isimler spor pazarlaması konuşmak için bir araya geliyor. “SMC’12 İstanbul”; spor ve spor pazarlamasının, konusunda uzman ve söz sahibi profesyoneller tarafından, gerçek anlamda tartışılacağı Türkiye’nin en büyük buluşma platformu olacak.

Türkiye’deki yıllık spor yatırımlarının 1 milyar doları bulması, dünya çapındaki organizasyonların ülkemizde gerçekleştirilmesi, sporcularımızın uluslararası başarıları, 2012 yılında İstanbul’un Spor Başkenti olması ile çıtanın daha yükseğe çıkması yepyeni başlangıçlara neden oluyor. Dünyanın en önemli spor pazarlama, etkinlik yönetimi ve danışmanlığı ajansı Helios Partners ile Helios Partners’ın Türkiye ortağı Elektrik Sports, iş ve spor dünyasını “spor pazarlaması konuşmak” için bir araya getiriyor.

Çırağan Palace Kempinski’de, 24 Ocak 2012’de “Kick-off” teması ile düzenlenecek olan spor pazarlama konferansı SMC’12 İstanbul Sports Marketing Conference, dünyaca ünlü spor pazarlama otoriteleri ile iş ve spor dünyasını ortak bir platformda buluşturmayı hedefliyor. Konferansa dünyanın dört bir yanında spor markalarına, organizasyonlara ve spor kulüplerine hizmet vermiş üst düzey profesyoneller geliyor. Coca-Cola, Arsenal, Uluslararası Olimpiyat Komitesi, FIFA, FIBA, NBA ve Helios Partners’dan gelecek üst düzey yöneticilerin yanı sıra Türkiye’den de sporun geleceği ve spor pazarlamasının etkisi üzerine önemli iş adamları ve spor duayenleri konferansta konuşmacılar arasında yerini alıyor.

IOC, NBA, FIFA, FIBA, Arsenal, Tour de France, Coca-Cola medya ve pazarlama yöneticileri İstanbul’da iş dünyası ile buluşuyor!

İstanbul Spor Başkenti projelerine de öncülük etme misyonu ile düzenlenen SMC’12 İstanbul Sports Marketing Conference konuşmacıları arasında; Uluslararası Olimpiyat Komitesi Televizyon ve Pazarlama Servisleri Direktörü Timo Lumme, NBA Europe Başkanı Benjamin Morel, FIFA Pazarlama Ortaklıkları ve Etkinlik Yönetim Başkanı Oliver Takahashi, FIBA Medya Başkanı Paul Stimpson, Arsenal Futbol Kulübü Ticari İlişkiler Başkanı Tom Fox, Tour de France/Amaury Sport Organization CEO’su Yann Le Moenner, Helios Partners CEO'su Terrence Burns gibi dünyaca ünlü spor pazarlama ve medya otoriteleri yer alıyor.

Elektrik Sports’un her yıl düzenlemeyi planladığı SMC’12 İstanbul Sports Marketing Conference’da;
• IOC, Televizyon ve Pazarlama Servisleri Direktörü Timo Lumme; “Olimpiyatlar ve Sponsorluk 116 Yıllık Deneyim”,
• Arsenal Futbol Kulübü, Ticari İlişkiler Başkanı Tom Fox; “İyi Oyun Büyük Marka, Dünyada Milyonların Kalbini Fethetmek”,
• NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Benjamin Morel; “’I Love this Game’ Lokalden Globale, NBA’in İçinden”,
• FIBA, Medya Başkanı Paul Stimpson; “Global Organizasyonların Lokal Uygulamaları,
• FIFA Pazarlama Ortaklıkları ve Etkinlik Yönetim Başkanı Oliver Takahashi; ”Ortaklıklar ile Uzun Dönemli Katma Değer Yaratabilmek”,
• Amaury Sports Organization CEO’su Yann Le Moenner ise “Tour de France: Pazarlama Başarısı”
başlığını taşıyan konuşmalar yapacak.

SMC’12 İstanbul Sports Marketing Conference’da ayrıca;
Global marka olma yolunda dünya spor yıldızlarıyla sponsorluk anlaşmaları yapan Türk Hava Yolları’nın Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur da katılımcılarla görüşlerini paylaşan isimlerden biri olacak.
“Türk Spor Medyası” ve “Dünya Çapında Etkinlik Organizasyonu” panellerinde ise yine birbirinden değerli konuşmacılar deneyimlerini paylaşacaklar.
24 Ocak 2012’de Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleşecek SMC’12 İstanbul, Sports Marketing Conference spora yatırım yapan önemli şirketler; Coca-Cola Company, Türk Hava Yolları, NTV Spor, Doğan Burda’nın sponsorluğunda yapılacak.

www.smcistanbul.com
facebook/smcistanbul
twitter/smcistanbul


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT