Tan Sağtürk ve Hülya Aksular, Can Kitabevi’nde...

Tarihler: 19 Mart 2005 Cumartesi ~ 19 Mart 2005 Cumartesi 19 Mart Cumartesi Saat 18:00

Yer: Can Kitabevi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Bilgi için: www.canyayinlari.com

Adres: Can Kitabevi, Yeniçarşı Caddesi, No:22 Galatasaray (Galatasaray Lisesi yanı) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 244 66 22

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2005 ~ Mar 19, 2005
Tan Sağtürk ve Hülya Aksular, Can Kitabevi’nde...
Dansçılar D a n s ç ı ’yı Anlatıyor

Galatasaray’daki Can Kitabevi’nde 19 Mart Cumartesi günü saat 18.00’da Hülya Aksular ve Tan Sağtürk, Rudolf Nureyev ve onun yaşamından esinlenen Dansçı adlı roman üzerine konuşacaklar. Söyleşiyi tiyatro eleştirmeni, çevirmen ve Dansçı’nın editörü olan Seçkin Selvi yönetecek.

Söyleşi, İrlandalı gazeteci-yazar Colum McCann’in yazdığı ve Şubat ayında Püren Özgören’in akıcı çevirisiyle dilimize kazandırılan Dansçı adlı romanın ekseninde gelişecek. Margot Fonteyn’in unutulmaz partneri Nureyev’in çalkantılı yaşamını, sıradışı kişiliğini bazı isim ve olayları değiştirerek anlatan roman, 2005 yılı Dublin IMPAC Ödülü’nün aday listesinde de yer alıyor. Can Kitabevi’ndeki söyleşide Dansçı, daha önce Nureyev ile aynı sahneyi paylaşmış olan Hülya Aksular ve Türkiye’de baleyi geliştirmek adına önemli girişimlere imza atan Tan Sağtürk tarafından yorumlanacak. Romanda bahsedilmeyen anılar eşliğinde dansın, dansçıların ve Rudi’nin dünyasına yapılacak bu olağanüstü yolculuğu kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT