TEVİTÖL Münazara Buluşması

Tarihler: 18 Kasım 2011 Cuma ~ 20 Kasım 2011 Pazar

Yer: Özyeğin Üniversite’si

Adres: Kuşbakışı Cad. No:2 34662 Altunizade Üsküdar İstanbul Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 564 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2011 ~ Kas 20, 2011

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) Münazara Kulübü öğrencileri, 18-20 Kasım 2011 tarihleri arasında Özyeğin Üniversite’sinde Münazara Buluşması düzenliyor. Lise öğrencilerin yarışacağı etkinlikte siyasetten, kültür sanata, ekonomiden, gündeme birçok konu masaya yatırılacak.

Türk Eğitim Vakfı’nın bünyesinde üstün yetenekli çocuklara eğitim veren TEVİTÖL’ün Münazara Kulübü öğrencileri, 18-20 Kasım 2011 tarihleri arasında gerçekleştireceği Münazara Buluşması’nın ilkini liselerarası yarışma konseptiyle düzenliyor. Münazara tanımının da içerdiği gibi ilgi duyulan alanda bilgili olanlarla yeni şeyler öğrenmeye istekli gençler bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacak.

Münazara Turnuvasına, TEVİTÖL’ün yanısıra, Daruşafaka Lisesi, Bahçelievler Aka Koleji, Mardin Nusaybin Anadolu Lisesi, Özel Fenerbahçe Koleji, TED İstanbul Koleji, İzmir Çaka Bey Koleji, ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları, Edirne Özel Beykent Koleji, İstek Kemal Atatürk Okulu, Robert Koleji, Ankara Büyük Kolej, Sezin Koleji, İstanbul Erkek Lisesi, Doğa Yakacık Anadolu Lisesi, Kartal Doğa Koleji katılacak.

Buluşma kapsamında düzenlenecek Münazara Turnuvası’nda TEVİTÖL tarafından davet edilen genelinden turnuvaya katılacak 16 okulun 4’er öğrenciden oluşan takımları maçlarda 3’er öğrenci ile yarışıyor olacak. Bir maçta her takımdan 3 öğrenci olmak üzere 6 münazaracı karşılıklı yarışacak. Bu 4 kişilik gruplara ek, bir öğretmenleri takım koçu olarak öğrencilere destek verecek. Aynı konu üzerine yapılan maçların tamamı aynı anda başlayacak. Takımlara kapalı konular münazaradan 1 saat önce aynı anda açıklanacak, açık konuların duyurusu resmi internet sitesinde 1 hafta öncesinde yapılacak. Maçtaki takımlar; konuyu destekleyen takım ”tez”, karşı çıkan takım “antitez” olmak üzere ikiye ayrılacak.

Turnuva jürileri münazarada deneyimli üniversite öğrencilerinden ya da münazara alanında yetkin kişilerden oluşacak. Turnuvaya katılmayan misafir öğrencilerin de katılabileceği etkinlikler üç gün boyunca farklı deneyimler sağlayacak. Turnuvadaki misafir öğrenciler üç gün boyunca gerçekleşecek olan etkinliklerle farklı deneyimler edinecekler.

Buluşma dahilinde katılımcı öğrenciler Münazara’ya ek olarak Özyeğin Üniversitesi’nin Münazara Buluşması için özel olarak düzenlediği girişimciliğe yönelik Asansör Yarışması’na katılabilecek ve etkinliğin ikinci gününde aynı kampüste gerçekleşecek olan Özyeğin Üniversitesi’nin ülke çapında düzenlediği Asansör Yarışması’nın finallerini izleme fırsatı da bulacak.

TEVİTÖL Türkiye’de üstün yetenekli çocukları okutarak, bilim, teknoloji, sanat, liderlik ve hizmet sektörlerinde ülkemizin sesini dünyaya duyuracak gençler yetiştiriyor. Üstün zekâ ve özel yetenekliler, kendilerine ve çevrelerine katkıda bulunabilmeleri için normal sınıflarda uygulanan programların ötesinde farklılaştırılmış öğrenme yaşantılarına ihtiyaç duyuyorlar. Bu eğitimi layıkıyla veren birkaç okuldan biri olan TEVİTÖL geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT