Toprağımızın Kokusu : Filistin ve İsrail’in Sesleri

Tarihler: 24 Eylül 2004 Cuma ~ 24 Eylül 2004 Cuma 24 Eylül Cuma Saat 19:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:8 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 87 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2004 ~ Eyl 24, 2004

Kenizé MOURAD 24 Eylül Cuma günü 19:00`da, Fransız Kültür Merkezi`nde "Toprağımızın Kokusu" başlıklı son kitabı konusunda konuşacak.

Kenizé Mourad, bu konuda yazılmış olan kitapların hiçbirine benzemeyen bu çalışmasında, İsrailliler ve Filistinliler tarafından yaşanan drama, romancı duyarlılığını gazetecilik deneyimiyle birleştirerek yaklaşıyor. Kitabın bütün istediği, barışı bu kadar zorlaştıran şeyin ne olduğunu anlamamıza yardımcı olmak ve aynı zamanda, her iki tarafta da insanların barış için mücadele ettiklerini göstermek.

Türkiye’de Everest Yayınları tarafından basılan kitap, Fransa’da Robert Laffont Yayınevi tarafından « Le Parfum de notre Terre – Voix de Palestine et Israël » adıyla yayımlanmıştır.

Simültane çeviri yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT