Uluslararası Uydu İletişimi, Kablo, Yayıncılık ve TV Sektörü Konferansı

Tarihler: 20 Kasım 2008 Perşembe ~ 21 Kasım 2008 Cuma

Yer: Wow İstanbul Hotel

Adres: Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 334 69 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2008 ~ Kas 21, 2008

Uluslararası Uydu İletişimi, Kablo, Yayıncılık ve TV Sektörü Konferansı

ABD Ulusal Yayıncılar Birliği (NAB) Başkanı David K. Rehr İstanbul`da düzenlenecek Uluslararası Yayıncılık Konferansı`nda konuşacak. ABD Ulusal Yayıncılar Birliği (National Broadcasters Associaiton - NAB) Başkanı ve Genel Müdürü David K. Rehr, 20-21 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbul`da gerçekleşecek olan uluslararası uydu iletişimi, kablo yayıncılık ve TV sektörü konferansında konuşacak. Sektöründe Avrasya`nın tek platformu olarak düzenlenen Broadcast, Cable & Satellite konferansı, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu bölgesindeki uydu yayıncılığı, kablo ve televizyon yayıncılığı yöneticilerini, hükümet yetkililerini ve endüstri çözüm sağlayıcılarını bölgede yayıncılığın çehresini değiştiren güncel konuları görüşmek üzere bir araya getirecek.

Washington D.C.`de 20 yıldan fazla medya avukatlığı deneyimine sahip olan David K. Rehr, 2. günün sonunda Carmel Group (www.carmelgroup.com) endüstri ve telekom analisti Jimmy Schaeffler`la röportaj gerçekleştirirken, oturuma katılanlarla analog yayıncılıktan dijital yayıncılığa geçiş konusunda tecrübe ve görüşlerini paylaşacak.

Ulusal Yayıncılar Birliği, 8.300`den fazla serbest, yerel radyo-televizyon istasyonları ve yayın istasyonları şebekeleri adına ABD Kongreleri, Federal İletişim Komisyonu ve ABD Mahkemeleri önünde savunuculuk yapan bir meslek örgütüdür.

Konferansı düzenleyenler: Broadcast, Cable and Satellite konferansı Hannover-Messe International İstanbul tarafından düzenlenmektedir. Broadcast, Cable and Satellite Eurasia hakkında daha fazla bilgi için http://www.cebit-bcs.com adresine bakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT