“Ustalara Saygı” Toplantısı

Tarihler: 10 Ağustos 2009 Pazartesi ~ 03 Eylül 2009 Perşembe 10 , 24, 31 Ağustos - 3 Eylül 2009 Saat: 21:00

Yer: Abbasağa Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2009 ~ Eyl 3, 2009
“Ustalara Saygı” toplantılarının 10 Ağustos Pazartesi akşamki konuğu, popüler müziğimizi yaratanlardan Coşkun Demir...
Abbasağa Parkı’nda Bir ‘Kadife Ses’ Yankılanacak

Yaz aylarında açıkhavaya çıkan “Ustalara Saygı” toplantıları, popüler müziğimizi yaratan sanatçılar için gerçekleştirilen gecelerle devam ediyor. Beşiktaş Belediyesi tarafından Abbasağa Parkı’nda düzenlenen etkinlik, 29 Temmuz’da gerçekleştirilen Modern Folk Üçlüsü’nün 40. sanat yılı kutlamasının ardından, müziğimizin kadife sesli yorumcusu Coşkun Demir için hazırlanan saygı toplantısıyla sürecek. Faruk Şüyün’ün hazırladığı “Ustalara Saygı” toplantısı, 10 Ağustos Pazartesi akşamı, saat 21.00’den itibaren takip edilebilecek.

1979 Altın Mikrofon Yarışması’nda kazandığı “En İyi Şarkıcı” ödülünden bu yana yorumuyla hayatımızı zenginleştiren, “Gül Yanaklım”, “Koca Çınar”, “Özledim”, “Bize Kalan Nedir”, “Hep Bir Yarın Var”, “Kim O?”, “Miras” ve “Dön Bana”nın da aralarında olduğu birçok şarkıyı klasikler arasına yazdıran sanatçı için hazırlanan gece, Coşkun Demir ve grubunun şarkılarıyla seyircileri popüler müzik dünyamızın yakın tarihinde neşeli bir gezintiye çıkaracak.

Coşkun Demir, “Ustalara Saygı” toplantısı boyunca etkinliğin moderatörlüğünü de üstlenen Faruk Şüyün’le birlikte sahnede kalacak ve konuklarını müziğin başrolde olduğu bir programla ağırlayacak. Demir’le ortak çalışmalar yapan, dönem arkadaşı; dostu olan; Ahmet Kurtaran, Ali Kocatepe, Bilgen Bengü, Cenk Taşkan, Doğan Canku, Ersan Erdura, Fatih Mühürdar, Gökçen Taşkıran, Gökhan Abur, Hakan Eren, Hıncal Uluç, Naci Keklik, Orhan Bayav, Salim Dündar, Sami Gökmen ve Taha Ülker, “Ustalara Saygı” toplantısına katılarak Coşkun Demir’le ilgili duygu ve düşüncelerini, anılarını seyircilerle paylaşacaklar. “Ustalara Saygı” toplantısı, Hakan Eren’in arşivinden Coşkun Demir görüntüleriyle de renklenecek.

Abbasağa Parkı, 24 Ağustos, 31 Ağustos ve 3 Eylül akşamlarında da alanının önde gelen isimleri için hazırlanacak “Ustalara Saygı” toplantılarına ev sahipliği yapacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT