“Ustalara Saygı” Toplantısı – “Yeşilçam’da Yüzümüzü Güldürenlere Saygı”

Tarihler: 31 Ağustos 2009 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2009 Pazartesi 31 Ağustos 2009 Saat: 21:00

Yer: Abbasağa Parkı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2009 ~ Ağu 31, 2009
Yeşilçam’da Yüzümüzü Güldürenlere Saygı

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Ustalara Saygı” toplantısı, 31 Ağustos’ta yıllarca ülkemizde sinemaseverlerin neşesi olan komedi sanatçılarımız için gerçekleştirilecek. Faruk Şüyün tarafından hazırlanan “Yeşilçam’da Yüzümüzü Güldürenlere Saygı” gecesi, Abbasağa Parkı’nda saat 21.00’den itibaren takip edilebilecek.

Yaz aylarında açıkhavaya çıkan “Ustalara Saygı” toplantıların bu sezondaki son etkinliğinde, başlangıcından bugüne beyazperdeden yansıyan komedyenler adeta resmigeçit yapacak. İsmail Dümbüllü’den Şener Şen’e, Necdet Tosun’dan Kemal Sunal’a, Muammer Karaca’dan Zeki Alasya-Metin Akpınar’a, Adile Naşit’ten Suna Pekuysal’a, Feridun Karakaya’dan Sadri Alışık’a “Yeşilçam’da Yüzümüzü Güldürenler”, filmlerinden en güzel sahnelerden Yahya Karadaş’ın hazırladığı kolajlarla seyirci ile buluşacak.

“Ustalara Saygı” gecesinde sanatseverler, en sevilen yerli komedi filmlerinden bölümlerin yanı sıra keyifli bir sohbeti de izleme olanağı bulacak. Yeşilçam’da büyük komedyenler döneminin yakın tanıkları; Arda Uskan, Ülkü Erakalın ve Zihni Göktay, mizah yazarı Cihan Demirci ve sinema arşivcisi Yahya Karadaş’la birlikte kolajları izleyecek, yorumlayacak, anılarını aktaracak. “Yeşilçam’da Yüzümüzü Güldürenlere Saygı” gecesinde, Ülkü Erakalın’ın komedi sanatçılarımız için hazırladığı mini bir belgesel de seyircilere sunulacak.
http://twitter.com/USTALARASAYGI

Beşiktaş Belediyesi Abbasağa Parkı’na nasıl ulaşılır?
Abbasağa Parkı’na Beşiktaş’tan Barbaros Bulvarı üzerinde soldan yukarı çıkarken herhangi bir ara sokağa saparak ulaşabilirsiniz –örneğin, Pamukkale otobüs yazıhanesinin yanındaki Ressam Hamdi Bey sok-. Park, Barbaros Bulvarı’na soldan paralel sokak üzerinde yer alıyor...
Parkın sokağına girince solda en sonunda, kapalı otopark mevcut...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT