Ustalarla Buluşma

Tarihler: 02 Haziran 2004 Çarşamba ~ 02 Haziran 2004 Çarşamba 2 Haziran Çarşamba Saat 18.30-22:30

Yer: Hotel Dedeman İstanbul

Nereden Alınır: Bir Kültür Sanat Merkezi

Adres: Yıldız Posta Caddesi No: 52 Esentepe Gayrettepe İstanbul

Telefon: 0212 291 28 71

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2004 ~ Haz 2, 2004
Ustalarla Buluşma

Dünyaca ünlü“Tanrı ile Sohbet” kitaplarının yazarı Neale Donald Walsch, dünya turnesi kapsamında 2 Haziran’da İstanbul’da!

Doğa, evren ve bir diğer insan ile bir arada, birbirimizi destekleyerek varolmamız mümkün mü? Yaşamlarımızı neşeyle, uyum içinde ve acılarımızdan kurtularak yaşayabilir miyiz? Neale Donald Walsch, bu soruların yanıtlarının “evet” olduğuna inanıyor. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal anlamda iyi ve mutlu bir şekilde yaşamak, eğer bizler böylesini tercih edersek elimizdedir.

Walsch, “Tanrı İle Sohbet” kitapları üçlemesi ve ardından gelen kitapları ile tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de büyük bir okuyucu kitlesine ulaştı.

Neale, İstanbul’da gerçekleştireceği seminerde hayatımızı ve dünyayı yeniden yaratmak için maneviyatımızı nasıl canlandırmalıyız kavramları üzerinde yoğunlaşacak. Bu yeni bir dini akım değil, sadece, “insanlık için artık evrensel topluma kavuşma zamanı gelmiştir” ana düşüncesini temel alan bir harekettir. Bu hareket, dünya üzerindeki tüm dinleri ve kültürleri, birbirlerini tüm farklılıkları ile kabul etme konusunda cesaretlendirmektedir. Seminerin soru-cevap bölümünde ise, “Tanrı ile Sohbet” mesajlarını uygulama deneyimleri hakkındaki soruları yanıtlayacaktır.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için;
Bir Kültür Sanat Merkezi
Valikonağı Caddesi, Madalyon Sokak No: 9 Nişantaşı
Tel: 0212 291 28 71
Faks: 0212 291 28 75

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT