Life Fitness´tan Ramazan Egzersiz Takvimi

Tarihler: 15 Temmuz 2012 Pazar ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Yer: Life Fitness

Adres: Barbaros Bulvari Konak Ap No. 32/5 Balmumcu Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 213 36 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Ramazan’da kilo almamak için sabah erken ve iftar sonrası egzersiz yapın. Formunuzu en doğal ve sağlıklı şekilde egzersiz yaparak korursunuz. Özellikle sabah yapılan sporun yağ yakımına katkısı büyük. Evde yapacağınız egzersizler de size bu sonucu sağlayabilir, bunun için üretilmiş yüksek teknolojili fitness cihazlarından faydalanabilirsiniz

Ramazan’da Nasıl Spor Yapmalı?
Ramazan ayı her geldiğinde beslenmeyle ilgili önerilere kulak kabartıyoruz. Ne kadar sınır koymaya çalışsak da davetlerle, lezzetli yemeklerle şenlenen Ramazan’dan hatıra, alınan fazla kilolar oluyor. Tam da bu yüzden bu ayda beslenmeyi yönetmeye sporu da eklemek gerekiyor. Oruç tutanlar da tutmayanlar da ramazan ayında daha farklı bir spor programı yapmak durumda kalıyorlar. Life Fitness Türkiye Distribütörü EKS’nin spor eğitmeni Özgür Güngör bu konuda yol gösterici bilgiler veriyor: “İnsanlar oruç tutarken fiziksel aktivetelerini artırmak istemezler, açlığa yenilmemek için yaparlar bunu ama bu sefer de metabolizma yavaşladığından kilo alımı kolaylaşır. Metabolizmayı tembelliğe sevk etmemek için bu dönem iftarı öğünlere bölerek birden ve çok yememek gerekiyor. Ayrıca sportif aktiviteleri Ramazan’da yavaşlatmamalısınız. Bunun için iftarı hafif yemeklerle açmak ve ardından bir saat tempolu yürüyüş ve bisiklet sporu doğru olacaktır. Ayrıca sabah yapılan spor da çok faydalıdır. Çünkü bu zaman diliminde yapılan spor, yağ depolarınızın kullanılmasını, yağlarınızın erimesini sağlar.”

Zayıflatıcı Hormanlar Sabah Salgılanıyor
“Güne spor yaparak başlarsanız yağ metabolizmanızı harekete geçirirsiniz. Gece boyunca karbonhidrat depolarını boşaltan vücudumuz, yeterli enerji sarfı için yağ depolarına başvurur. Bu sırada ‘adrenalin’ ve ‘glukagon’ gibi aynı zamanda zayıflatıcı özellik taşıyan hormonlar salgılar. Yağ yakımını sağlayan en ideal spor türü yürüyüş, bütün vücudu harekete geçiren egzersizdir, buna ek olarak koşu ve yüzme de ramazan ayı içinde rahatlıkla yapılabilir.”

Spor salonlarına gidemiyorsanız, evinize alacağınız çok amaçlı spor cihazlarıyla formunuzu koruyabilirsiniz. Dünyada lider fitness ekipmanları üreticisi Life Fitness, evde egzersiz yapmak isteyenler için profesyonel ortamları aratmayan cihazlar geliştirdi. Life Fitness T5-0, T7-0 koşu bandı ve Life Fitness X3 cross trainer size özel hazırlanmış, yüksek teknolojili cihazlardır. Sizden gelen verileri egzersiz hedefinize göre değerlendirip harekete dönüştürürler. Egzersizde bir başka önemli nokta, değerlendirilebilir ve kontrol edilebilir olması. Nabız, yaktığınız kalori ve temponuzu hedeflerinize göre düzenleyip ölçebilmeniz, maksimum fayda almanızı sağlarken motivasyonunuzu da artıracaktır. Ayrıca dünyanın ilk katlabilir-taşınabilir pilates cihazı Peak PilateSystem Delux de özel kilit mekanizması, kolayca katlanabilen tekerlekleri, üstün kalitesi ile Ramazan ayında tercih edilebilir ve formunuzu en doğal ve güvenilir yöntemle korumanıza yardım eder.

Life Fitness Türkiye Ofisi’nden yapılan açıklamada: Özellikle evde yapılan egzersiz için her şeyden önce motivasyon gerektiği, bunu sağlayan unsurun da cihazın kolay kullanımı, konforu ve kullanıcının sonuç aldığını bilimsel verilerle gösterebilmesi olduğu belirtiliyor. Tüm bu ihtiyaçları karşılayan Life Fitness’da, örneğin yağ yakmak için ev tipi kardiyo cihazlarında Fat Burn programı var. Cihaz optimum yağ yakma nabzını bilimsel formüllerle hesaplıyor ve egzersiz süresince sizi o nabızda tutuyor. Böylece sizi egzersiz amacınıza en kısa yoldan ulaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT