`7 Oyunbozan` - Karma Resim Sergisi

Tarihler: 16 Ocak 2009 Cuma ~ 25 Ocak 2009 Pazar

Yer: Galeri 5

Adres: Kabataş Setüstü Beytülmalcı Sok. No:5 34427 Kabataş İstanbul

Telefon: 0212 243 30 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2009 ~ Oca 25, 2009

"7 Oyunbozan" Karma Resim Sergisi

"Hepimiz dünyayı gerçekte olduğu gibi değil, kendi önyargılı algılarımızla gözlemleriz.Dolayısıyla, gerçekten bilebileceğiniz tek şey kendinizsinizdir." John Locke

Sanatseverlere kapılarını açacak olan Galeri 5, ilk sergisini 16 - 25 Ocak 2009 tarihleri arasında "7 Oyunbozan" başlığı altında gerçekleştirecek.
Akademik eğitimden farklı olarak buluşlara ve yaratıcılığa açık bir eğitimden gelen, Yeditepe Üniversitesi`nden mezun yedi sanatçı, "ben" liklerinin ayrımsanacağı keyifli ve hatırlanacak bir günümüz sergisi sunmaktadır.

Serginin genel dinamiğini oluşturan elemanlar, gerek geleneksel tual resmine gerek popüler kültür konularına gerekse kavramsal bir takım imgelere dayanmaktadır. Yine de kesin çizgilerle sınırlarını belirleyip üzerine kapıları kilitleyen bir anlayışa sahip olmadan aksine her türlü yeniliğe ve farklı olasılıklara açık bir anlayışın heyecanını temsil eden sanatçılarımız, farkedilmeyi hakeden bir sergiyle sizlerle buluşmaktadır.

Sanatseverler, bu sergide yer alan Tatyana Çeliktop, Ece Dündaralp, Selin Göksel, İlke Haspalamutgil, Sema Kocameşe, Handan Korkmaz ve Mihriban Mirap`ın resimlerini 16 - 25 Ocak tarihleri arasında Galeri 5` te izleyebilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT