`Doğada Yeniden Uyanış` Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 05 Nisan 2010 Pazartesi ~ 11 Nisan 2010 Pazar 5 - 11 Nisan 2010

Yer: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi

Adres: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi Kadıköy, İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2010 ~ Nis 11, 2010

TEPE NAUTILUS’TA DOĞA YENİDEN UYANIYOR

TEMA & Genç Tema ve Fotoalem’in ortak projesi olan “Doğada Yeniden Uyanış” sergisi 5 – 11 Tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde yer alacak.

İlkbaharın gelmesi ve güneşin gülen yüzünü göstermesi ile doğa da kış uykusundan uyanıp tüm güzelliklerini ortaya çıkarmaya başlar. “Doğada Yeniden Uyanış” sergisi bu uyanışın en güzel görüntülerini paylaşırken bu güzelliklerin korunmasına da dikkat çekiyor. Sergide çiçeklerin en canlı renklerinden, güneşin içinizi ısıtacak parlaklığına, yeşeren ağaçlardan, yuvalarından çıkan canlılara kadar baharın tüm yüzlerini görmek mümkün.

Ev sahipliğini Tepe Nautilus AVM’nin yaptığı fotoğraf sergisi, 5-11 Nisan 2010 tarihlerinde Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi 1. Kat sergi alanında ziyaretçilerini bekliyor.
www.tepenautilus.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT