`Muhteşem Yüzyıl` Kıyafetleri Sergisi

Tarihler: 05 Mart 2011 Cumartesi ~ 13 Mart 2011 Pazar

Yer: Palladium

Adres: Barbaros Mahallesi Halk Caddesi No:8 - B Ataşehir İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 663 15 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2011 ~ Mar 13, 2011

İstanbul’un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, “muhteşem” bir sergiye imza atıyor. Muhteşem Yüzyıl dizisinin göz kamaştıran kıyafetleri ilk kez ve sadece Palladium’da sergileniyor!

Avm mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium, fark yaratan ve büyük beğeni toplayan sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Palladium, Osmanlı İmparatorluğu’nun kaderine yön veren bir aşkın hikâyesini anlatan “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde kullanılan kostümleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

5 – 13 Mart tarihleri arasında Palladium’da düzenlenecek Muhteşem Yüzyıl Kostümleri Sergisi kapsamında ziyaretçiler, bire bir hazırlanan kostümleri yakından görme fırsatı bulacak.

Sergide, Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, Hürrem Sultan rolündeki Meryem Sarah Uzerli, Pargalı İbrahim rolündeki Okan Yalabık, Valide Sultan rolündeki Nebahat Çehre ve Mahidevran rolündeki Nur Aysan’ın giydiği kostümlerin yanı sıra diğer karakterlerin giydiği kostümler de görülebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT