``Nefes`` Volum1 Sergisi

Tarihler: 24 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 07 Haziran 2010 Pazartesi

Yer: Galeri Merkür

Adres: Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Aylin Apt. No:75 D.5 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0 212 231 69 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2010 ~ Haz 7, 2010
Nefes, bugünün sanatında genç bir kuşağın düşünce ve üretim pratiğine dikkat çekmek isteyen bir işaret noktası. Sanatın yeni çıkış gücüne, hem geçmiş hem de gelecekle olan ilişkisine vurgu yapan bir anahtar sözcük. Sadece tek bir nefes alış anının heyecanını ve tüm zamanlar arasından sıyrılan biricik önemini öne çıkarmak istiyor. Nefes, genç bir jenerasyonun doğum yeri olan İzmir`den gelen üç genç ismin resim çalışmalarını bir araya getiriyor. Hayal ile gerçek, tüketim ile sembolleri, bellek ve dışavurumu gibi farklı kavram ve anlara referans sunan çalışmaların yer aldığı sergi, Arzu Akgün, Birtan Oran ve Arzu Oto`nun yeni üretimlerini İstanbullu izleyici ile buluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT