`Yüksek Açı` - Ali Kabaş Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 17 Aralık 2008 Çarşamba ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi

Yer: Pg Art Gallery

Adres: Cevdetpaşa Cad. No: 15/3 Bebek İstanbul

Telefon: 0212 263 33 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2008 ~ Oca 31, 2009

ALİ KABAŞ - “Yüksek Açı”
17 Aralık 2008 - 31 Ocak 2009
Pg Art Gallery

Ali Kabaş uçarken çektiği fotoğraflarıyla Pg Art Gallery’de izleyicilerle buluşuyor! Daha önce “DüşDünya”, “Höyük” ve “Recto-Verso” sergileriyle Pg Art Gallery’de izleyicilerle buluşan Ali Kabaş bu kez “Yüksek Açı” sergisiyle bizleri farklı bir görsel yolculuğa çıkarıyor.
Ali Kabaş fotoğraflarının ortak noktası hem konu, hem teknik, hem de düşünsel arka planları açısından özgürlük imgesiyle yüklü olmalarıdır. Son derece yalın ifade biçimleriyle dünyayı kendi gözünden bize bir kez daha sunan sanatçı paramotoruyla havadayken çektiği fotoğraflarıyla bize de özgürlük hissini yaşatmayı başarıyor. Onun sonsuz imgeler evreninden çekip çıkardığı fotoğraflarına her bakışımızda dünyaya bir kez daha dokunuyoruz.

“Yüksek Açı” sergisi Ocak sonuna kadar Pg Art Gallery’de izleyicilerle buluşacak. Sergi Pazartesi günleri hariç her gün 11.00 – 19.00 saatleri arasında gezilebilir.
www.pgartgallery.com
info@pgartgallery.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT