18 Mart Çanakkale Zaferi Sergisi Trump AVM’de

18 Mart Çanakkale Zaferi Sergisi Trump AVM’de

Tarihler: 18 Mart 2016 Cuma ~ 27 Mart 2016 Pazar

Yer: Trump AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2016 ~ Mar 27, 2016

Türk, Alman, İngiliz ve Anzak arşivlerinden derlenerek Cengiz Şentürk koleksiyonuna dahil edilen ve çoğunluğu kamuoyu ile ilk kez paylaşılacak karelerden oluşan ‘Hiç Yayınlanmamış Fotoğraflarla Çanakkale Destanı Sergisi’, 18 -27 Mart tarihleri arasında Trump AVM’de sergilenecek!

Trump AVM, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ne özel sergiye ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin en büyük Atatürk koleksiyonerlerinden Cengiz Şentürk’ün Türk, Alman, İngiliz ve Anzak arşivlerinden derleyerek oluşturduğu ‘Hiç Yayınlanmamış Fotoğraflarla Çanakkale Destanı Sergisi’, tarihi anlatan her bir fotoğrafı ve resim altı bilgileri ile sergiyi gezenleri o döneme götürecek.

18 – 27 Mart tarihleri arasında Trump AVM giriş katına kurulacak sergi alanında, Genelkurmay fotoğraf arşivlerinin yanı sıra İngiliz ve Anzak arşivlerinden de fotoğraflar sergilenecek. Sergideki orijinal fotoğraflar tarihimizin en önemli zaferlerinden birini yeni nesillerle buluşturacak.

www.trumpalisverismerkezi.com / 0212 348 78 67

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT