2008 ’den ESİNTİLER 2

Tarihler: 05 Şubat 2009 Perşembe ~ 21 Şubat 2009 Cumartesi

Yer: Galeri Binyıl

Adres: Şakayık Sok. Ful Apt. 45/2 D:2 Teşvikiye İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 240 34 45

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2009 ~ Şub 21, 2009
‘GALERİ BİNYIL 10. YIL ETKİNLİKLERİ’
‘ 2008 ’den ESİNTİLER 2

Şubat , ‘2008 den Esintiler 2’ adı altında Heykel ve cam sanatını üreten birçok profosyonel sanatçı galerinin özveriyle,idealleriyle sanatçının yanında olmasını teşvik amacıyla yaptıkları kendilerini yansıtan eserleriyle bu sergiye katılıyorlar.

Sanatçılar: Ertuğ Atlı,Cahide Erel,Tuğrul Selçuk,Akın Yıldırım,İbrahim Koç,Ender Güzey, Serap Gümüşoğlu,Maria Kılıçlıoğlu,Alev Tunca,Melek Tunç,Sait Adalı, Mine Nacar Akın,Sema Tahincioğlu,Sera Benahmiyas, Nimet Koçak,Serpil Aslan, Saadet Özkan,Dinçer Kandemir,Demet Kandemir,Selin Aktan,Yakut Ayverdi, Kutay Uzer,İldem Arabacıoğlu,Gülgün Elitez,Sevgi Berk,Jean Paul Boyer.

Günümüzdeki sanat etkinliklerinin temel özelliği toplumsal hareketlere bağlı olarak gösterdiği değişikliklerdir.Plastik sanatların bir dalı olan heykel sanatı en çok etkilenendir.Neden dersek:toplumsal ilişkilerle sanatın varlığını tartışabiliriz.Sanatın her şeyin dışında kendi iç kuralları,dinamizmi,realitesi olduğunu bilerek;sanatçının dış dünyadan etkilenerek malzemeye şekil verirken dış dünyadan arınması ve sadece kendi iç yaratımına odaklanması son derece doğaldır.Daha çok anıtsal görmeye alıştığımız heykelin galeri ortamında sergilenebilmesi ve yaşadığımız mekanlara girebilmesi için çalışmalar yapan heykeltıraşları ve cam sanatçılarını görme imkanımız olacak sergi süresince.Çağdaşlığın ve geleneklerin özümsenerek,ve kişiliğin de eklenmesiyle çok çeşitli eserler üretilmiştir bu serginin görülebilmesi için.Bu oldukça güç ve yoğun emekle üretilen eserleri 5-21 Şubat 2009 tarihlerinde Galeri Binyıl’da izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT