50 Genç Sanatçı Mamut’ta Buluşuyor

50 Genç Sanatçı Mamut’ta Buluşuyor

Tarihler: 26 Nisan 2017 Çarşamba ~ 30 Nisan 2017 Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2017 ~ Nis 30, 2017

Bağımsız genç sanatçılara işlerini sergileme olanağı sunarken; koleksiyonerler, galeri yöneticileri ve küratörler için de bir keşif alanı oluşturan Mamut Art Project 2017, 26-30 Nisan tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek. Akkök Holding sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mamut’ta farklı disiplinlerden 50 genç sanatçının 400’den fazla eseri bir arada sergilenecek.

Türkiye’nin bağımsız sanatçılara özel, ulaşılabilir sanat etkinliği projesi Mamut Art Project, bu yıl da Akkök Holding’in ana sponsorluğunda yola devam ediyor. Her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen ve bu sene beşincisi düzenlenen Mamut Art Project, 26-30 Nisan 2017 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Projede bu yıl resim, video, heykel, fotoğraf, yerleştirme, dijital, kolaj, grafiti ve performans gibi alanların dışında oyun sanatı (game art), dokuma sanatı (yarn art), gif ve çizgi roman gibi farklı disiplinler ve türler de yer alacak.

1000 başvuru yapıldı
Mamut’un bu yıl ki jürisi, Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Ali Raif Dinçkök, günümüzün en önemli kavramsal sanatçılarından Sarkis, sanat danışmanı Elif Bayoğlu, küratör ve yazar Övül Durmuşoğlu ile güncel sanat eleştirmeni Murat Alat’tan oluştu. Seçici Kurul, bu yıl beşinci kez düzenlenen Mamut Art Project'de 1000 başvuru arasından 50 sanatçının işlerinin sergilenmesine karar verdi. Seçilen 400’den fazla eser mekânda yaklaşık 10’ar metrekarelik kişisel alanı bulunacak sanatçılar ile sanatseverleri bir araya getirecek.

Mamut Performansları ilk kez!
Bu yıl ayrıca, Simge Burhanoğlu ve Seyhan Musaoğlu’nun küratörlüğünde düzenlenecek Mamut Performansları programı, performans sanatçılarına da ev sahipliği yapacak. Mamut 2017’nin bir diğer yeniliği ise, sanatçı kolektifi Krüw ile ortaklaşa gerçekleşecek “ikonz” olacak ve grafiti sanatçılarından illustratörlere, animasyon sanatçılarından heykeltraşlara pek çok alandan sanatçıları buluşturan Krüw’ün Mamut’a özel edisyon serigrafi baskıları etkinlik alanında sergilenecek.

Ayrıntılı bilgi için: mamutartproject.com
facebook.com/MamutArtProject
twitter.com/mamutartproject
instagram.com/mamutartproject

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT