A Takımı Sergisi

Tarihler: 21 Kasım 2013 Perşembe ~ 21 Ocak 2014 Salı

Yer: S-Art by Sürmeli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2013 ~ Oca 21, 2014

Yenilenen yüzü ile ayrıcalıkların öncüsü Sürmeli İstanbul Hotel, sanata verdiği destekle adından söz ettirmeye devam ediyor. Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli sanatçısı Adnan Çoker küratörlüğünde, birbirinden önemli on dört sanatçının katılım sağladığı A Takımı sergisi, 21 Kasım 2013 – 21 Ocak 2014 tarihleri arasında sizleri bekliyor.

40 yıllık otelcilik deneyimini, çağdaş ve güncel uygulamalar ile birleştirerek, dinamik Türk otelcilik sektöründe vazgeçilmez bir "klasik" haline gelmeyi başaran Sürmeli İstanbul Hotel, yılların getirdiği tecrübesi ve yenilenen yüzü ile 21 Kasım 2013 tarihinden itibaren sanata destek vermeye devam ediyor.

İstanbul’ un köklü ve prestijli otellerinden biri olan Sürmeli İstanbul Hotel, kendi bünyesinde yer alan ve Adnan Çoker’ in önerileri doğrultusunda restore edilen S/Art by Sürmeli sergi salonunda muhteşem bir segiye hazırlanıyor. Yarım ay biçimindeki mekanı, gezinti platformu, yüksek tavanları ve çok amaçlı sunum olanaklarıyla alışılmış galeri dizaynından farkı ile dikkatleri çeken S/Art by Sürmeli, açılışını iddialı ve yine alışılmadık bir sergiyle yapıyor.

Çağdaş Türk resminin yaşayan en önemli sanatçısı Adnan Çoker’in “A Takımı”, sanat severlerin de ilgi odağı olmaya hazırlanıyor…

S/Art by Sürmeli‘ de gerçekleşecek olan serginin küratörlüğünü üstlenen Adnan Çoker, “A Takımı” statüsünde konumlandırdığı tam on dört sanatçıyı bir araya getiriyor. İsmini, sanata verdikleri emek ve kattıkları değerden alan “A Takımı” sergisinde yer alan sanatçılar arasında Adnan Çoker, Adem Genç, Balkan Naci İslimyeli, Bedri Baykam, Bubi, Ferit Özşen, Güngör Taner, Koray Ariş, Mehmet Kavukçu, Mustafa Altıntaş, Mustafa Ata, Serhat Kiraz, Server Demirtaş, Seyhun Topuz bulunuyor.

2013 yılına damga vuracak, 2014 yılının ise en çok konuşulacak sergisi “A TAKIMI” nı kaçırmayın…

www.surmelihotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT