Alev Ermiş Mavitan - Camalti Sergisi

Tarihler: 20 Mart 2013 Çarşamba ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi

Yer: Galeri Selvin

Adres: Dere Sok. No.3 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 263 74 81

Faks: 0212 263 74 82

Web: http://http://www.galeriselvin.com

E Posta: selvincg@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Alev Ermiş Mavitan, 1979 Boğaziçi Üniversitesi Ö.L.Y.O Pazarlama bölümünü bitirmiş, İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim, Heykel, Dekoratif Sanatlar Bölümlerini birincilikle kazanmıştır. 1985 Yüksek resim bölümü Prof. Neşet Günal ve Prof. Neşe Erdok Atölyesin den diploma almıştır. 1999-2002 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Dekor ve Kostümleri Bölümünde Desen dersi öğretim görevlisi olmuştur. 1984 İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 100. Yıl Karma Resim Sergisi Pamukbank Teşvik Ödülü ve 1985 Gençlik Yılı “Genç Sanatçılar” Öğrenci Yarışmalı Sergisi Mansiyonuna sahiptir. 1985 yılından bu yana yetişkin ve çocuk birçok öğrenci yetiştirmiş, çok sayıda kişisel ve karma sergilere, sanat fuarlarına , proje çalışmalarına, sempozyumlara ve sanat şenliklerine katılmıştır.

Sanatçı, camaltı eserlerinden oluşan sergisi için şunları söylüyor; “Bu sergi, dünyanın birçok yerinde kullanılan kadim bir teknikle (camaltı), günümüzde yaşananların bir tarafına parmak basmak üzere yaptığım çağdaş sanat çalışmalarından oluşuyor.”

Alev Ermiş Mavitan’ın camaltı resimlerinden oluşan “Oyun devam ediyor”: Camaltında İktidar ve El Öpmeler isimli sergisi 20 Mart - 20 Nisan 2013 tarihleri arasında Galeri Selvin’de sanatseverlerle buluşacaktır.

Galerimiz Pazar günleri hariç 11:00 – 19:00 saatleri arasında açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT