Andrzej Pagowski Afiş Sergisi

Tarihler: 05 Kasım 2013 Salı ~ 30 Kasım 2013 Cumartesi

Yer: Maslak Işık Galeri Fuayesi

Adres: Işık Üniversitesi Büyükdere Cad. No: 106 Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 286 49 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2013 ~ Kas 30, 2013

Türkiye Polonya Dostluğunun 600’üncü Yıldönümü Pagowski Sergisi ile Kutlanacak.

Dünyaca ünlü Polonyalı Afiş Tasarımcısı Andrzej Pagowski’nin, Galeri Işık Maslak’ta açılışını gerçekleştireceği Pagowski sergisinde Türkiye-Polonya dostluğunun 600’üncü yıldönümünü kutlamaya davetlisiniz.

Işık Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu işbirliği ile Galeri Işık Maslak’ta Türkiye-Polonya dostluğunun ve diplomatik ilişkilerinin 600’üncü yıldönümünde Andrzej Pagowski Afiş Sergisine ev sahipliği yapıyor.

Bu sergi, sanatsal ve kültürel paylaşımın güzel bir örneği olup Polonya Afiş Tasarımının dünya çapında en önemli temsilcilerinden biri olan Pagowski’nin sosyal konulara olan duyarlı yaklaşımlarını, özgün sanat anlayışını ve güçlü tasarımcı kimliğini ön plana çıkarmaktadır.

Andrzej Pagowski, 1953 yılında doğmuş, Poznan Güzel Sanatlar Üniversitesinden mezun olmuştur. Polonya afiş okulunun en iyi hocalarından biri olan Waldemar Swierzy’nin öğrencisidir. 1977‘den itibaren Polonya ve yurtdışında 1000’in üzerinde afiş tasarımı gerçekleştirmiştir. Çok sayıda kitap illüstrasyonu, dergiler için çizimler, CD kapak tasarımları yapmıştır. Pagowski aynı zamanda senarist, TV ve sahne tasarımcısıdır. Andrzej Pagowski, Polonya’da ve çeşitli ülkelerde sayısız kişisel sergi açmış, çok sayıda ödül almıştır. Ödülleri arasında Los Angeles Uluslararası En iyi TV ve Film Afişi Yarışması ödülü ile Chicago Uluslararası Film Afişleri Yarışması ödülünü sayabiliriz.

Işık Üniversitesi Maslak Kampüsünde Galeri Işık Maslak’ta 4 Kasım 2013 Pazartesi günü saat 16:00'da Andrzej Pagowski’nin katılımıyla açılacak sergi 30 Kasım'a kadar izlenebilecektir. Andrzej Pagowski, aynı tarihte saat 14:00’de bir de seminer verecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT