Anne Sanatçılardan Annelere

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 12 Mayıs 2012 Cumartesi

Yer: Alta Sanat Galerisi

Adres: Konaklar Mah. Söğütlü Sok. Koza Sit. 10.Blok Daire :1 4.Levent - İstanbul İstanbul

Telefon: 021 282 65 69

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ May 12, 2012

"Neden sevdiklerinie hediyeniz sanat eseri olmasın?" düşüncesiyle, anne olan sanatçılar, eserlerini, anneler gününe özel sergiliyorlar.

Alta Sanat Galerisi , her yıl gelenek haline getirdiği Yılbaşı ve Anneler Günü nedeni ile hazırladığı "neden sevdiklerinize hediyeniz sanat eseri olmasın?" anlayışı ışığında sanatçıları ile elele vererek kolaylıkla hediye edilebilecek fiyat anlayışı ile hazırladığı; Anneler Günü nedeni ile "Anne Sanatçılardan Annelere" adlı sergisinde, 9 anne sanatçının eserlerine yer veriyor.

Sanatçıların yapıtları, suluboya tekniği ve yağlıboya tekniği ile hazırlanmış tablolar yanında, sanat eseri olarak algılayabileceğimiz özel tasarımlı gümüş takı yapan Leyla Tekbulut'un eserlerine de yer verecek.

İşte resimlerini görebileceğiniz sanatçılar: Ceyda Çoksezen, Dilşan Balkancı, Emine Ermiş, Ferhan Atalay, Lale Acun, Leyla Tekbulut, Neşe Gümüşçüoğlu, Nilgün Kaleli ve Nilgün Tan.

1-12 Mayıs arasında gerçekleşecek olan sergi, her gün 12.00 - 18.00 arasında ziyeretçilere açık olacak. Ayrıca 10 Mayıs perşembe günü yaşam koçu Neslihan Özcan, saat 15.00'te başlayacak olan bir sohbet toplantısı gerçekleştirecek ve annelere özel konular ele alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT