Ardan Ozmenoglu `Dekolte`

Tarihler: 09 Nisan 2009 Perşembe ~ 09 Mayıs 2009 Cumartesi

Yer: İlayda Sanat Galerisi

Adres: Hüsrev Gerede Cad. No:37 Teşvikiye İstanbul

Telefon: 0.212.227 92 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2009 ~ May 9, 2009
ARDAN ÖZMENOĞLU
“Dekolte”
9 Nisan – 9 Mayıs 2009

Ardan Özmenoğlu, son dönem eserlerinden oluşan, “Dekolte” başlıklı sergisiyle İlayda Sanat Galerisi`nde olacak.
Özmenoğlu son serisiyle, cinsel kimliğimizden yola çıkarak, belleğimizde yer etmiş imgelere sıradışı ve çağdaş bir yorumla bakıyor.
Genç sanatçı, ezber bozan özgün enstalasyonlarını ve heykellerini, bu kez kadın kimliğinden yola çıkarak oluşturuyor. Kadını; canlı, renkli, özgür ve aynı zamanda vücut hatlarının benimsenmişliğini test edercesine başka bir bakış açısıyla yorumluyor.

Arden Özmenoğlu
1979 Ankara doğumlu sanatçı, lisans(BA) ve lisansüstü eğitimini(MFA) Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı. Berkeley’de Kala Art Enstitüsü’nde, Berlin; Ateliergemeinschaft Milchhof e.V. ’de ve Belçika; Frans Masereel Sanat Merkezi’nde davetli sanatçı olarak çalıştı. San Francisco Sanat Enstitüsü’nde (SFAI) ilk konferansını verdi. 2004 yılından beri yurtiçi ve yurtdışında kişisel ve grup sergilerine katılmaktadır. Sanatçı çalışmalarına İstanbul Yeniköy’deki stüdyosunda devam etmektedir.

Galeri Pazar günleri hariç, hergün 10:00 ile 19 :00 arasında açıktır. Galerimizin altında ve karşısında otopark mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT