Ariel Jel Kapsül Kadınların Hayatında Bağımlılık Yaratan Yenilikler

Tarihler: 05 Temmuz 2012 Perşembe ~ 09 Temmuz 2012 Pazartesi

Yer: Bebek Parkı

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 5, 2012 ~ Tem 9, 2012

Türk kadınları arasında yapılan anket sonucunda son yüzyılda kadınların hayatını kolaylaştıran yenilikler yaklaşık iki bin kadın tarafından belirlendi. Kadınların hayatında büyük değişimler yaratan bu yenilikçi buluşlar, 5 Temmuz’da Bebek Parkı’nda kadınların hayatındaki tarihsel dönüşümü anlatacak.

Modern ve eğlenceli tasarımlara imza atan ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir’in dokunuşlarıyla renklenecek “Kadınların Hayatında Bağımlılık Yaratan Yenilikler” sergisi, kadınların günlük yaşamındaki tarihsel yolculuğuna ışık tutuyor. Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci’nin tercihi yeni Ariel Jel Kapsül de çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştirerek bağımlılık yaratacak ürünler arasında yerini alacak. Bu keyifli sergi 05-09 Temmuz tarihleri arasında Bebek Parkı’nda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

sayın ariyelciler.ve ceyda .acaba siz bu ariyeli kulandınızmı.ben jelin her ikisini aldım.hem beyazlatıcısını hemde reklilere iyi geleni.fakat ben beyazlarım mat çıktı yetmemiş gibide lekeler de duruyordu.ama çok güzel kokuyor ama işe yaramadığını gördüm.reklileride yıkadığımda onlardada lekeler duruyordu .aynı çamaşırları ikikez yıkasmada yine çıkmadılar.kusura kulandığım bu ürün almaya değmedi
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT