Artium Modern`de Karışık Teknik Resim Sergisi ve Müzayedesi

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 16 Aralık 2010 Perşembe

Yer: Artium Modern

Adres: Meşrutiyet Cad. No:99 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 18 18 - 0212 249 15 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Ara 16, 2010

Artium Modern’den karışık teknik resim sergisi ve müzayedesi

Bedri Rahmi, Fikret Mualla, Neş’e Erdok, Avni Lifij, Abidin Elderoğlu, Avni Arbaş, Burhan Doğançağ, Ömer Uluç gibi ünlü sanatçıların karışık teknikteki eserlerinden örnekler sunulacak resim sergi ve müzayedesi Artium Modern’de düzenleniyor.

Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi üzerinde bulunan Artium Modern’in ev sahipliğindeki sergi, 8 Aralık’tan itibaren ziyarete açık. Bu önemli sergide, akrilik, kahve, renkli yağ, vernik gibi farklı materyalleri bir araya getiren ilgi çekici bir sanatçı olan Joana Kohen, renkli ve güçlü çizgileri ile dikkati çeken Oxford mezunu Murat Bulut Aysan gibi umut vaad eden genç sanatçıların eserleri de, ünlü sanatçıların eserleriyle birlikte yer alacak.

16 Aralık Çarşamba Günü 16:00’da Artium Modern’de düzenlenecek müzayede ile son bulacak sergi, Aralık ayının en çok konuşulan sanat olayı olmaya aday. Müzayede iki oturum olarak gerçekleştirilecek, Rüştü Sungur tarafından yönetilecek ilk oturumda, 151 lot eser yer Rüştü Sungur tarafından açık arttırmaya sunulacak. Türk Resim Sanatı’nın usta isimlerine yer verilecek. Rüştü Sungur’un, Jean Paul Kapudağ ile birlikte sunacağı ikinci oturumda ise geleceğe umut vaad eden Türk ve Yabancı genç sanatçıların işleri 127 kalemde ve 1500 – 6000 TL aralığında satışa sunulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT