Aslı Girgin - Faces

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 05 Mayıs 2011 Perşembe

Yer: W Lounge

Adres: Süleyman Seba Caddesi 22 Beşiktaş - Akaretler İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 381 21 21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ May 5, 2011

Fotoğraf sanatçısı Aslı Girgin 2008-2011 yılları arasında objektifine takılan ünlüleri “Faces” sergisiyle bambaşka bir perspektifle yansıtıyor! Hadise’den Bade İşçil’e, Özge Özpirinçci’den Pamela’ya kadar birçok ünlünün birbirinden çarpıcı fotoğrafları 22 Nisan Cuma günü itibariyle W Lounge’da!

W Fenomeni’nin Avrupa başkenti W İstanbul’un göz bebeği, eğlenceye doyuran ve sürprizlerle şaşırtan W Lounge, 22 Nisan Cuma günü itibariyle 2 hafta boyunca ünlü fotoğraf sanatçısı Aslı Girgin’in “Faces” sergisine ev sahipliği yapıyor. Hadise, Janset, Esra Dermancıoğlu, Pamela, Özge Özpirinçci, Zeyno Günenç, Mercan ve Bade İşçil gibi birçok ünlü kadın oyuncu ve müzisyenin göz alıcı ve farklı fotoğraflarına tanık olabileceğiniz “Faces” sergisinin görkemli açılışı, fotoğraf sahiplerinin de katılımıyla 22 Nisan Cuma gecesi saat 22:00’de W Lounge’da gerçekleşecek.

Ünlülerin, 2008 yılından günümüze uzanan birbirinden renkli kareleri W Lounge’un duvarlarını süslerken, geceye Kiwi ve Dearhead’den tanıdığımız başarılı DJ Bengi’nin eşsiz müzikleri eşlik edecek.

Aslı Girgin’in “Faces” sergisi 22 Nisan itibariyle 2 hafta boyunca W Lounge’un duvarlarını ünlüler geçidine dönüştürecek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT