Avrupa Kültür Başkenti Uluslararası Sanat Sergisi

Tarihler: 11 Eylül 2008 Perşembe ~ 16 Eylül 2008 Salı

Yer: Muammer Karaca Tiyatrosu

Adres: İstiklal Caddesi Muammer Karaca Çıkmazı 3, Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 252 44 5

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2008 ~ Eyl 16, 2008

"Avrupa Kültür Başkenti Uluslararası Sanat Sergisi"
2009 Avrupa Kültür Başkenti Vilnius-Litvanya ve 2010 Avrupa Kültür Başkentleri olan Istanbul,Pecs-Macaristan ve Ruhr-Almanya`dan gelen AKB Uzmanları,STK Temsilcileri ve Gençler; Toplum Gönüllüleri Vakfı ve JEF Türkiye`nin düzenlediği "Avrupa Kültür Başkentlerinde Gençler Harekette Uluslararası Çalıştayı"`nda 10-16 Eylül tarihlerinde Istanbul`da buluşacaklar.

Toplum Gönülleri Vakfı ve JEF Türkiye-"Avrupa İçin Gençler Harekette Girişimi" tarafından, Tuzla Belediyesi ortaklığıyla ve Beşiktaş,Beyoğlu,Şişli ve Üsküdar Belediyeleri desteğiyle düzenlenen ve finansmanının %70`i Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı tarafından sağlanan "Avrupa Kültür Başkentlerinde Gençler Harekette Uluslararası Çalıştayı" dört Avrupa Kültür Başkenti`nden AKB Uzmanlarını,STK Temsilcilerini ve Gençleri bir araya getiriyor.

Bu kapsamdaki "Uluslararası Sanat Sergisi" 11-16 Eylül arasında, Taksim Muammer Karaca Tiyatrosu`nda ziyarete açık olacaktır.Resim,heykel,seramik,enstalasyon gibi farklı plastik sanat dallarından eserlerin sergileneceği sergide dört ayrı ülkeden sanatçılar bulunmaktadır.Eserleri sergilenecek sanatçılar arasında İnci Eryılmaz,Aslı Yönter,Nazlı Ekinci,Burcu Bilgin,Berkan Unutulmaz,Emre Kerimgil,Birim Erol,Deniz Beşer ve Christina Artola yer almaktadır.

11 Eylül günü sabah saat 09.00` da açılacak sergiye tüm sanatseverler davetlidir...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT