Ayşe Tatlıcı - 'AN' Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 13 Haziran 2014 Cuma ~ 14 Haziran 2014 Cumartesi

Yer: Kalpazankaya - Burgazada

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 13, 2014 ~ Haz 14, 2014

Adanın Unutulmaz ''An''ları Sergi Oldu

Fotoğrafçılık serüvenine lise yıllarında amatör olarak başlayan İstanbul Yüzleri adlı kitabın yazarı Gazeteci Ayşe Tatlıcı, yaşamını sürdürdüğü Burgazada'da ilk fotoğraf sergisini açıyor.

Sait Faik Abasıyanık'ın en sevdiğimiz hikayelerinde kaleme aldığı Burgazada'nın bütünlüğünü oluşturan o martılar o balıkçılar o eski ev o sahil ve birbirinden otantik faytonlar bu sefer bir fotoğraf karesi olarak karşımıza çıkıyor. Farklı tarzı ve yorumuyla çektiği fotoğraflarıyla ilgi gören Ayşe Tatlıcı, 13 Haziran Cuma Günü saat 18.00’da Burgazada Kalpazankaya’da ‘’AN’’ ismini taşıyan sergisiyle ada yaşamının en ilginç karelerini sanatseverlerle paylaşacak. Ünlü isimlerin de katılacağı sergide, ada hayatının en çarpıcı ‘’AN’’ları sergilenecek. Ayrıca, çello sanatçısı Duygu Demir de sergiye eşlik edecek.

Bazı anlar vardır ki hiç bitmesin isteriz ve o anlar kolay kolay geri gelmez biliriz diyerek sergisi hakkında konuşan Ayşe Tatlıcı şunları söyledi ‘O kocaman “Hiç''likte çok minik “an” lar bizi “bütünler” Eylem farkındalığı getirir. Eylemse ortam. Ve ben, bana sunulmuş bir armağan olan bu adada yaşıyorum. Burgazada’da… Ada o kadar değerli ki benim için ruhu, doğası, insanı, hayvanları hepsi bir bütün hepsi bir uyum halinde. Bu sergi Burgazada için yapıldı, bir ada hikâyesi ve o anlardan ibarettir.‘’

Burgazada'da düzenlenen Ayşe Tatlıcı'nın 'AN'' adlı fotoğraf sergisi sizleri kalabalık şehir cenderesinden uzaklaştırmak için bir fırsat sunuyor hem sergiyi görmek hem de o derin atmosferden bir yudum almaya var mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

güzele benziyor
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT