Ayşegül Hindistan’da

Tarihler: 12 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 15 Ağustos 2010 Pazar

Yer: City`s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No:162 Nişantaşı Şişli İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2010 ~ Ağu 15, 2010

City’s Nişantaşı, ev sahipliği yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor… “Ayşegül Hindistan’da” fotoğraf sergisi, 12 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında City’s Nişantaşı ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor… Serginin kokteyli 23 Temmuz Cuma günü saat 19:00’da gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı, 12 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında “Ayşegül Hindistan’da” fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Fotoğraf sanatçısı Ayşegül Uğurlu tarafından düzenlenen ve 23 Temmuz Cuma günü saat 19:00’da kokteyli gerçekleştirilecek sergide, sanatçının 2010 yılında Hindistan’da yaptığı çekimlerden derlediği rengarenk kareler ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Jaipur, Agra, Delhi ve Hinduların Ganj Nehri’nde yıkanarak günahlarından arınmak için 12 yılda bir toplandıkları Haridwar’daki Kumbh Mela Bayramı’nda gerçekleştirdiği çekimlerle Ayşegül Uğurlu, yerlilerin hayatlarına dair gördüklerini, kum, toz, tütsü ve çiçek kokan rengarenk fotoğraflarla City’s Nişantaşı ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT