Barış ve Kardeşliğin Heykelleri Kadıköy’e Geliyor

Tarihler: 22 Haziran 2015 Pazartesi ~ 16 Temmuz 2015 Perşembe

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi Sanat Galerisi

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://http://www.ckm.gen.tr

E Posta: info@ckm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2015 ~ Tem 16, 2015

“Barış kanadım, sevgi silahımdır” diyen Tunuslu heykeltıraş Sahbi Chtioui’nin eserleri 16 Haziran ile 16 Temmuz tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi ev sahipliğinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Savaşın yıkıcılığının sonuçlarının en derin ve en sarsıcı biçimiyle yaşandığı, heykellerinin parçalanıp yıkıldığı günlerde Kadıköy Belediyesi barış ve kardeşliğin önemini sanatın gücüyle anımsatacak.

Uzun yıllardır Fas’ta yaşayan Tunuslu heykeltıraş Sahbi Chtioui’nin barış ve kardeşlik heykelleri Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde açılacak sergiyle sanatseverlerle buluşacak.

Uzun yıllardır Fas’ta yaşayan Sahbi Chtioui’nin Türkiye’deki ilk sergisi 25 Mayıs - 8 Haziran 2015 tarihleri arasında Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nde 'Fas Kültür Haftası' etkinliğinde açılmıştı. Sahbi Chtioui’nin ikinci sergisine Kadıköy Belediyesi ev sahipliği yapacak.

‘Barış kanadım, sevgi silahımdır’ diyen Sahbi Chtioui’nin barış ve kardeşlik heykellerinin sergileneceği Retrospektif heykel sergisi 16 Haziran Salı günü Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde açılacak. 16 Temmuz’a kadar açık olacak olan sergide Chtioui’nin barış temalı 42 parçalık bronz heykel koleksiyonu görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT