Berna Erkün - Uçsuz Çizgi

Tarihler: 28 Kasım 2011 Pazartesi ~ 26 Şubat 2012 Pazar

Yer: Neolife Tıp Merkezi Salonları

Adres: Nisbetiye Mah. Yücel Sok. No: 61 Levent Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 385 31 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2011 ~ Şub 26, 2012

Ressam Berna Erkün’ün Uçsuz Çizgi serisi, 28 Kasım 2011 tarihinden itibaren Etiler Neolife Tıp Merkezi salonlarında sergileniyor. Mine Sanat Galerisi organizasyonu ile gerçekleşecek olan Uçsuz Çizgi Serisi, 26 Şubat’a kadar sanatseverlerini Neolife’da ağırlayacak.

Modern dünyanın kendi üzerinde kurduğu ve resimlerine yansıyan çalışmalarında, hâkim olduğu dil ve hayata karşı duruşunu ifade eden Ressam Berna Erkün, “yaşadığımız dünyanın doğallığını yok ediyor olmamız benim işlerimin çıkış noktasıdır.” diyor. Çizgiler ve renkler, dokuların birlikteliği ile eşleşmiş resimleri sergiye tanıklık edecek. Berna Erkün, farklılığı belli noktalarda buluşturarak oluşan eserlerinde, algılanan imzası ile sonlandırıyor çalışmalarını… Duvar dışında başka bir yerde de yaşamını sürdürebilecek bir resimde, buluşma olanağı veriyor. İzleyene bir bakma biçimi tarif etmeden, göz alıcı uyarlaması ile sanatın içinde olan sanatseverler tarafından büyük ilgi görüyor.

Ressam Berna Erkün’ün katılmış olduğu pek çok karma serginin yanı sıra; Aile Oyunları, Başucu Kitabı, Med-Cezir, İzlenimler isimli serisi başta olmak üzere 7 kişisel sergisi bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında çeşitli koleksiyonlarda çalışmaları bulunan sanatçı çalışmalarını İstanbul’da kendi atölyesinde sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT