Buluşma Noktası Akademililer

Tarihler: 16 Haziran 2012 Cumartesi ~ 07 Temmuz 2012 Cumartesi

Yer: Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 29

Web: http://www.akademililer.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2012 ~ Tem 7, 2012

Genç Türk figür sanatının önemli destekleyicilerinden olan Akademililer Sanat Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun kapanış sergisini genç sanatçılarla birlikte yapıyor. Serginin adı: “Buluşma Noktası Akademililer”

16 Haziran – 7 Temmuz 2012 tarihleri arasında Akademililer Sanat Merkezi’nde Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşecek olan “Buluşma Noktası Akademililer” isimli sergide çoğunluğu gençlerden oluşan sanatçıların farklı tekniklerde ürettikleri eserlerle izleyicinin karşısına çıkıyorlar.

Ahmet Merey, Aslı Altınışık, Ayşenur Artar, Cengiz Uğur, Demet Yalçınkaya, Egemen Tuncer, Evren Sungur, Eylül Köksümer, Faruk Yiğen, Gizem Enuysal, Gülistan Karagüzel, Halil Şentürk, Hasan Tozlu, Hülya Sözer, Işıl Güleçyüz, Joel Menemşe, Kudret Türküm, Mehmet Can Gürsoy, M.Sıddık Turan, Murat Erkan, Mustafa Kula, Nesli Türk, Sema Maşkılı, Seniha Ünal, Sinem Kaya, Vasıf Pehlivanoğlu, Yıldız Özfırat ve Zeynep Özdemir'in yer aldığı sergide; sanatçılar, içinde bulunduğumuz zaman diliminin oluşturduğu ortak noktaları yaşanılan hayatın gerçeklerine bağlı olarak farklı bir anlayışla irdelemektedirler. Sanatın düşünsel ve kurgusal gücü ile hayatımıza dokunan eserler, düşünsel anlamda da buluşma noktasını oluşturmaktadır.

Sanatçılar bu sergide, sanatın sıradanlaşmasının aksine, günlük yaşam içinde savrulan, doğasından uzaklaşan ve hayatın katmanları içinde yavaş yavaş kendini unutan insanların hikayesini anlatıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT