Burada ve Şimdi

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Milli Reasürans Sanat Galerisi

Adres: Maçka Cad. No: 35 Teşvikiye - Şişli 34367 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 230 19 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Ara 31, 2010

İstanbul Cervantes Enstitüsü, İspanyol Uluslararası Gelişim Kooperasyonu Ajansı (AECID) ve Milli Reasürans Sanat Galerisi ortaklığı ile 8-31 Aralık tarihleri arasında ‘Burada ve Şimdi, günümüz İspanya’sından belgesel fotoğrafçılık’ isimli bir fotoğraf sergisi gerçekleştiriyor.

Sergi, 2005 yılında sıradışı kişisel ve kolektif projeleri gerçekleştirmek amacıyla kurulan Nophoto İnsiyati’nin çalışmalarından oluşuyor. Nophoto’nun çalışmaları sıradışılığa yönelen günlük hayata dair deneysel bir bakış açısı getiriyor. Sergi, grubun dört üyesi tarafından gerçekleştirilmiş on üç projeden alınmış 45 çalışmadan oluşuyor ve modern İspanya’yı tanımlayan on üç kişisel konuya değiniyor: göç, boğalar, turizm, su. bölge, insanlar, yerleşim, düğünler, aile anıları, terör, motosikletler, din ve barlar.

Sergi açılışı 8 Aralık tarihinde Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek. Sergi 8-31 Aralık tarihleri arasında haftaiçi her gün saat 11.00 ile 18.30 arasında gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT