Burcu Büyükünal - Selen Özuş Sergisi

Tarihler: 04 Haziran 2012 Pazartesi ~ 10 Haziran 2012 Pazar

Yer: Galeribu

Adres: Şahkulu mah. Serdar-I Ekrem sok. No:11 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 91 93

Web: http://www.galeribu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2012 ~ Haz 10, 2012

Şubat 2012’de sanatçı Umut Yalım tarafından İstanbul’un tarihi semti Galata’da Serdar-ı Ekrem Sokak’ta açılan GaleriBu farklı,çizgi dışı eserlerle sanat severlerle buluşmaya devam ediyor. 3 katlı tarihi eserde açılan galeri, binanın tarihi dokusuyla ziyaretçileri etkiliyor.

GaleriBu sanatı daha geniş kitlelere yaymak,Türk ve dünya sanatçılarını,bir dünya şehri olan İstanbul’da evrensel anlayışla sanat severlerle buluşturmak amacıyla yola çıkıyor.

Belli bir konsept ile sınırlandırılmamış geniş bir bakış açısıyla tüm sanatçılara açık olan GaleriBu, ayrıca genç yeteneklere de yer vererek zengin bir perspektif yaratmayı amaçlamakta. Galeri, çağdaş ve modern sanatı sergilemenin dışında, alanlarında profesyonelleşmiş sanatçıların katılacağı şiir, müzik dinletileri ve tiyatro oyunları ile etkinliklerini farklı platformlara taşımayı hedeflemekte.

3 katlı mekanın farklı bir özelliği de, aynı anda her katta farklı sanatçıların bireysel sergilerinin yanı sıra dinletilere de yer vermesi. GaleriBu’da sergi gezerken aynı zamanda şiir ve müzik dinletilerine dahil olma şansına sahipsiniz.

Bir arada birkaç sanatçının eserlerinin yer alacağı GaleriBu, bir başlangıç ya da sonuç değil; bir süreç. GaleriBu, sahibi ve sanatçıya göre biçimlenen değil, sâhibi ve sanatçıya biçim ve yön veren bir mekan. GaleriBu, belirli kural-kurgu-kurumsallaşmalarla sanata yön vermeden, sanatı olması gerektiği gibi aktaran bir sanat merkezi.

GaleriBu mayıs ayındaki sergileri ile sanatın ve sanatçının farklı yönlerini sanat severlerle buluştarmaya 4. sergisi ile devam ediyor..Genç sanatçıların kişisel sergilerinin yer aldığı galeride, Burcu Büyükünal ve Selen Özus’un kişisel eserleri yanısıra birlikte hazırladıkları eserleri galerinin farklı katlarında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Eserler 18 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında GaleriBu’da.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT