Carlos Ferrater ‘Peyzaj ve Geometri’ Sergisi

Tarihler: 03 Şubat 2011 Perşembe ~ 27 Şubat 2011 Pazar

Yer: İstanbul Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi

Adres: Karaköy, Kemankeş Cad. No:31 İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 49 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2011 ~ Şub 27, 2011

Ulusal Mimari Ödülü sahibi ve son zamanların en öne çıkan mimarlarından biri olan Carlos Ferrater’in çalışmaları ‘Peyzaj ve Geometri’ başlıklı sergi ile 3 Şubat tarihinden itibaren ilgilisiyle ile buluşuyor. Sergi İstanbul Istanbul Cervantes Enstitüsü ve İstanbul Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi işbirliği ve Contratas y Obras firmasının desteği ile gerçekleşiyor.

Catatunya Politecnica Üniversitesi mimarlık bölümü başkanı olan Ferrater mimarlık dünyasında beyaz betonu en iyi kullanan isimler arasında gösteriliyor. 2001 yılında İspanya Ulusal mimarlık ödülüne değer görülen Ferrater 2004 Yılında Avrupa Peyzaj bienaline seçildi. Ferrater’in aldığı diğer önemli ödüller arasında FAD, Bonaplata ödülü, Ciudad de Barcelona ve Decada ödülleri sayılabilir.

Ferrater’in tasarladığı yapılar arasında ise Olimpik Köy (Barselona), Kral I Juan Carlos Oteli (Barselona), Çoklu İstasyon (Zaragoza), Qubba Bahçeleri (Granada), Bilim Müzesi (Granada), Jacobins Kültür Merkezi (Paris), Botanik Bahçe (Barselona), Aquileia Kulesi (Venedik) ve Deniz Kenarı yolu (Benidorm) öne çıkmaktadır.

Sergi 27 Şubat tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT