Celal Günaydın-Sibel Tetik resim sergisi

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 30 Mayıs 2010 Pazar 28 Nisan- 30 Mayıs 2010

Yer: Toprak Sanat Galerisi

Adres: Toprak Sanat Galerisi,City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi 5.Kat İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ May 30, 2010

Toprak Sanat Galerisi 28 Nisan da iki farklı tarzın temsilcisi olan ve resim serüveninde kendi bilgi süzgeçlerinde geçip oluşturduklar usluplarıyla Celal Günaydın ve Sibel Tetik’in ortak resim sergisine evsahipliği yapıyor.

Celal Günaydın:
Daha çok suluboya resimleriyle tanınan sanatçı;en zor konuları dahi basite indirgeyerek, biçimsel formlarda ki başarısı,sağlam desen çalışmaları ışık,çizgi gölge, kontras gibi kompozisyon ve perspektif kurallarına bağlı suluboya ve yağlıboya resimler yapıyor.Sanatçı,son derece mütevazi kişilğinin yanında eserlerinde kullandığı coşkulu renklerle resmin ana kurallarında taviz vermeyerek yoluna devam etmektedir.Son yıllarda açtığı sergilerinde eserlerinin sanat çevreleri ve sanatseverler tarafından beğenilirek izlenmesiyle adından sıkça söz ettirmektedir.

Sibel Tetik:
Yurtiçi ve yurtdışında bir çok ozel koleksiyonda eserleri bulunan Sibel Tetik, yurtiçinde açtığı sergilerin yanı sıra yurtdışında da sergiler açıyor, Haziran ayında Viyana’da Eylül de Paris’te kişisel sergiler açacak. Resimlerinde kendine has renkleriyle kendi hayal dünyasını yaratmaya çalışan sanatçı;bu geniş hayal dünyasında renk senfonisi içerisinde fantastik kurgu ile kompozisyon kuralları içerisinde hayata dair yorumlarıyla sanatseverleri kendi düşlerinin peşine düşürüyor.

Tüm Sanatseverleri Celal Günaydın’ın suluboya Sibel Tetik’in yağlı boya tablolarında oluşan bu sergiyi izlemeye bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT