Çerkes Karadağ ve “Nesnesiz Fotoğraflar”

Tarihler: 04 Mart 2010 Perşembe ~ 31 Mart 2010 Çarşamba 4 – 31 Mart 2010

Yer: rh+artgallery

Adres: Valikonağı Cad. No.77 K.1 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 224 74 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2010 ~ Mar 31, 2010

Çerkes Karadağ’ın “nesnesiz fotoğraflar” adlı kişisel fotoğraf sergisi 4 – 31 Mart 2010 tarihleri arasında rh+artgallery’de…

Sanatçının yazıları eşliğinde, 51 çalışmayı içeren bir katalogla sunumu yapılacak sergide on beş büyük boyutlu fotoğraf yer alıyor.

Çerkes Karadağ bu fotoğraf dizisinde Bursa’yı bir laboratuar olarak kullanıyor ve şehrin panaromasına farklı bir açıdan bakıyor. Tüm yıkımlara, çarpıklıklara karşın, zamanın izini süren, kentin belleğini ortaya çıkaran duvarların izini sürüyor.

Üste üste boya katmanlarıyla birer resme dönüşen duvarları fotoğraflarken, onlara aynı zamanda birer kimlik kazandırarak nesnesiz fotoğraflarını konuşan fotoğraflara dönüştürüyor.

“Kanımca Bursa bir resim kenttir” diyor Çerkes Karadağ, “nesnesiz fotoğraflar”, zamanın tahribatına inatla direnen bir beldenin, söylencelere eşlik eden renk zenginliğine tanıklık etmektedir. Sergi, kentler-imgeler serisinin ikinci durağı olan Bursa’da, duvarlarda hayat bulan bir dünyanın, gözlemlerim ve bakışımla buluşan soyut bir renk evreninin kapılarını aralamaktadır.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT