CERN Sergisi

Tarihler: 31 Aralık 2017 Pazar ~ 31 Aralık 2017 Pazar 31 Aralık 2017 10:00

Yer: Armada AVM

Ücret: Tam - 24.00 TL Öğrenci - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ara 31, 2017 ~ Ara 31, 2017
Sanal gerçeklik gözlüğü teknolojileriyle, evrenin içinde kaybolarak aklınızdaki soruların cevabını öğrenmek için siz de CERN Sergisi'ndeki yerinizi alın.

"CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) dünya çapında en büyük yatırımların yapıldığı, Dünya’nın oluşumu hakkında parçacıklar boyutunda araştırmalar yapan en büyük araştırma merkezidir. Aynı zamanda en iyi bilim adamları CERN’ de çalışıyor. Peki, CERN’de neler oluyor?

"CERN'' sergisi, CERN’in hayatımıza kazandırdıklarını, oradaki araştırmaların nasıl ilerlediğini interaktif ürünlerle ziyaretçilerinin anlamasına yardımcı olacak.

Gelin hep birlikte; Evren nasıl oluştu? Atom altı parçacıklar nasıl hareket eder? CERN araştırmalarıyla hayatımıza neler kazandırdı? Büyük patlama nasıl oldu? sorularını video mapping, 3D etkileşimli simülasyonlar, sanal gerçeklik gözlüğü teknolojileriyle evrenin içinde kaybolarak öğrenelim."

- Sergi hergün açıktır.- Almış olduğunuz biletle 28 Haziran 2017 tarihine kadar sergiyi ziyaret edebilirsiniz.- Ziyaret saatleri: hafta içi 10:00 – 20:00, hafta sonu 11:00 – 21:00.- Sergiye giderken pdf biletlerinizin çıktısını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.- Sergi ile ilgili detaylı bilgi için 0212 777 64 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Cern sergisi İstanbul'da var mı?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT