Çikolata Festivali 4. Gün

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar 23 Nisan 2017 20:00

Yer: Sirkeci Garı Tarihi Bekleme Salonu

Ücret: - Tam 38.00 TL Çocuk 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017
İstanbul’un festivallerinin en yenisi Uluslararası Çikolata Festivali, 20 - 23 Nisan arasında Sirkeci Garı'nda!

Sirkeci Garı’nda “En Tatlı” Buluşma!

‘Uluslararası Çikolata Festivali’yle Sirkeci Garı’nda ‘tatlı’ bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?

İstanbul’un simgelerinden biri olan Tarihi Sirkeci Garı, Türkiye’nin en ‘tatlı’ festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası Çikolata Festivali, Tatu Creative Solutions, ThePartners ve Medyadoktoru Yapım’ın organizasyonuyla çikolata tutkunlarının damak hafızalarında eşsiz lezzetler bırakacak. Ulusal ve uluslararası bir çok markanın yanı sıra artizan çikolatacılarının katılacağı festivalde, çikolata tutkunları birbirinden eşsiz lezzetlerle buluşacak.

Festivalde, BAU GASTRONOMİ ve USLA Akademi işbirliği ile çikolata şeflerinin katılacağı söyleşiler, workshoplar, çocuk ve yetişkinlere yönelik atölyeler, çikolatanın teknolojiyle buluştuğu birbirinden farklı uygulamalar, performanslar ve interaktif festival deneyimi de yer alacak.

Festivalde çocukları da ‘tatlı’ sürprizler bekliyor. Bu vazgeçilmez lezzetin tutkunu olan çocuklar da kendileri için özel olarak oluşturulan Kidszone alanındaki birbirinden eğlenceli aktivitelerle hem festival keyfini hem de 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacak.

PROGRAM

20 Nisan Perşembe
13:00 – 14:00
Çikolatalı Lezzetler Atölyesi
USLA Akademi Eğitmen Şefi Ahmet Can Aras

14:00 - 14:45
“Çikolata Hakkında Bilmediklerimiz ve Çikolatada Yeni Trendler” konulu Söyleşi
USLA Akademi Eğitmen Şefi Ahmet Can Aras

14:45-15:05
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

15:05 – 16:05
Söyleşi + Atölye
CALLEBAUT – Çikolata Akademisi Şefi Şener Amran

16:05 – 17:05
“Çikolata ve Kahvenin Mükemmel Uyumu” konulu söyleşi ve tadım atölyesi
TADIM Atölyesi - Atakan Aya & MAROON CHOCOLATE - Seda Girit

17:05-17:25
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

17:25 – 18:55
“Raw ve Alkali Beslenme” konulu söyleşi ve
“Raw Çikolata Yapımı” atölyesi
BOZAYI - Müge Boz

21 Nisan Cuma
13:00 – 14:00
Çikolata Yapım Atölyesi
USLA Akademi Eğitmen Şefi Sıla Coşkun

14:00 – 14:45
“Çikolata Yapımı ve Teknikleri” konulu söyleşi
USLA Akademi Eğitmen Şefi Sıla Coşkun

14:45-15:05
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

15:05 – 16:05
Söyleşi + Atölye
CALLEBAUT – Çikolata Akademisi Şefi
Özgecan Tanyıldız

16:05 – 17:05
“Herkes için Çikolata” konulu söyleşi
Diyetisyen Aslıhan Elmas
NUSTIL Ürün Müdürü Meltem Şimşek

17:05 – 18:05
“Glutensiz Çikolatalı Tarifler” atölyesi
NUSTIL Yöneticisi Ebru Erdoğan


22 Nisan Cumartesi
10:40-11:00
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

11:00 – 12:00
“Herşeye Rağmen Mutluluk” konulu kitap söyleşisi
Dr. Ebru Nurluoğlu
Moderatör: PR Aktif Firma sahibi Yavuzcan Yazıcı

12:00 – 13:30
“Raw ve Alkali Beslenme” konulu söyleşi ve
“Raw Çikolata Yapımı” atölyesi
BOZAYI - Müge Boz

13:30 – 14:00
“Geçmişten Günümüze Çikolata ” konulu söyleşi
USLA Akademi Eğitmen Şefi Soner Göksu

14:00 - 15:00
“Çikolata Yapım Atölyesi”
USLA Akademi Eğitmen Şefi Soner Göksu

15:00 – 16:00
Söyleşi + Atölye
CALLEBAUT – Çikolata Akademisi Şefi Marc Pauquet

16:00-16:20
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

16:20 – 17:20
“Kahve Sohbeti” konulu söyleşi
JULIUS MEINL - Türkiye Genel Müdürü Ali Gökhan

17:20-17:40
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

17:40 – 18:40
“Mutluluk İçin Çikolata” konulu interaktif atölye
MAROON CHOCOLATE - Seda Girit

23 Nisan Pazar
11:00-11:30
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

11:30 – 12:30
“Kadın Girişimcinin Çikolata Markasıyla Başarı Hikayesi” konulu söyleşi
COCOAS CHOCOLAT İstanbul - Burça Yılmaz Mercan

13:00 – 14:00
Çikolatalı Lezzetler Atölyesi
USLA Akademi Şefi Cenk Akkaya

14:00 - 14:45
“Türkiye’de Çikolatanın Tarihi” konulu söyleşi
USLA Akademi Şefi Cenk Akkaya

15:00 – 16:00
Söyleşi + Atölye
CALLEBAUT – Çikolata Akademisi Şefi Marc Pauquet

16:00-16:20
Çikolata’nın Yerli Tarihi Belgesel Gösterimi
“ Tadı Hep Damakta: Çikolata”

16:20 – 17:20
“Çikolata ve Çay: Büyülü Eşleşme, Lezzetli Birliktelik” konulu söyleşi
MITZA – Çağla Yılmaz

17:20 – 18:20
“Çikolatalı Super Food’lu Tarifler” atölyesi NUSTIL
NUSTIL Yöneticisi Ebru Erdoğan

- Çocuk biletleri 7 - 18 yaş arası için geçerlidir.- 7 yaş altı ücretsizdir.- 20 - 21 Nisan tarihlerinde 10.00 - 20.00- 22 - 23 Nisan tarihlerinde 10.00 - 22.00- Ücretsiz tadımlar sınırlı sayıdadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT