Çırağan Sanat Galerisi’nde Pina Bausch Fotografları Sergisi

Tarihler: 03 Eylül 2010 Cuma ~ 05 Ekim 2010 Salı

Yer: Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi

Adres: Çiragan Caddesi 32 Besiktas İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2010 ~ Eki 5, 2010

Dünyanın yıllardır hayranlıkla izlediği, yakın bir tarihte kaybettiğimiz koreograf Pina Bausch ve yıllar boyunca onun performanslarını takip eden fotoğraf sanatçısı Ursula Kaufmann Çırağam Sarayı’nın ihtişamında bir araya geliyor. Dans ile tiyatroyu ilk defa sentezleyen kişi olarak bilinen ve Wuppertal Dans Tiyatrosu’nu kurarak arkasında kültürel bir miras bırakan Pina Bausch’un dans tiyatrosu ile on yıllar boyunca göstermiş olduğu performansları fotoğraflayan ve kendisi de dans tiyatrosu uzmanı olan Kaufmann’ın eserlerinin sergileneceği seçki grubun en şaşırtıcı, en hareketli, en üzgün ve en mutlu anlarını izleyicilerle paylaşıyor. Istanbul 2010 Avrupa Kültür başkenti ajansının da desteklediği özel projeler arasında yer alan sergi saray’ın zemin katında 3 Eylül – 5 Ekim 2010 tarihleri arasında günün her saati ücretsiz olarak gezilebilir.

Her sergiyle birlikte yeni sohbet konuğunu ağırlayan galerinin 29 Eylül-Çırağan Sohbetleri konuğu ise Zeynep Altıok. Fusun Akatlı’nın anılacağı etkinlik Mabeyn salonunda saat 19:00’da başlayacak.

Rezervasyon için: 0212 326 46 46

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT