Çırağan Sarayı Heykel Galerisi

Tarihler: 16 Haziran 2010 Çarşamba ~ 04 Ağustos 2010 Çarşamba

Yer: Çırağan Palace Kempinski

Adres: Çırağan Cad. No:32 Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 326 46 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2010 ~ Ağu 4, 2010

Çırağan Palace Kempinski ilk kez bir “HEYKEL GALERİSİ” açıyor

Çırağan Palace Kempinski yine bir ilki gerçekleştirerek bir otel bahçesinde Heykel Galerisi açıyor. Hepsi kendi alanında birer ilk olan Çırağan okumaları, kültür ve sanat sohbetleri, hafta sonu klasik müzik konserleri, sanat galerisi ve tarih galerisini gerçekleştiren Çırağan Palace Kempinski şimdi de “Çırağan Sarayı Heykel Galerisi” projesini kendisi de başlı başına bir sanat eseri olan Çırağan Sarayının bahçesinde hayata geçiriyor.

Türkiye’nin sadece heykel sergileyecek olan ikinci galerisi olma özelliği taşıyacak bu Galeri ilk sergisinde Arte İstanbul ile işbirliği yapıyor. Ergin İnan, Hüsamettin Koçan, Tuğrul Selçuk, Yunus Tonkuş, Ercan Yılmaz gibi birbirinden değerli sanatçıların toplam 10 heykelinden oluşan sergi 16 Haziran - 4 Ağustos 2010 tarihleri arasında Çırağan Sarayı Doğu Bahçesi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT