Çocuk Düşleri-m

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 30 Aralık 2009 Çarşamba 22-30 Aralık 2009

Yer: Nebahat KaryağdıAtölye

Adres: Bereketzade Mah. Camekan Sok. No:10/1 İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Ara 30, 2009

Genç Kuşak Sanatçılardan Nebahat Karyağdı yeni sergisinde; çocukları, çocukluk düşlerini ve bu düşlerin günümüz dünyasında neye dönüştüğünü, nasıl durduğunu ve modern zamanların çocuklarını resimleriyle anlatıyor. Yeni resimleriyle hem bizi geçmişe çocukluk düşlerimize götürüyor hem de günümüz dünyasında yabancılaşan bireye yeni bir pencereden bakmaya ve öneriler sunmaya hazırlanıyor...

Sanat Eleştirmeni Ümit Gezgin, sanatçının eserleri hakkında şunları söylüyor: “ Nebahat Karyağdı sadece kendi hayallerini, çocukluk düşlerini estetiğin özgün ifadesinde gerçekleştirmiyor, yabancılaşan ve yalnızlaşan dünyada, hepimizin ortak hayallerimizi ve çocukluk düşlerimizi yansıtıyor. Sıcak samimi tuşlarla, resmi plastik, özgün bir ifadeye kavuşturuyor. Onun resmi sıcak tuş geçişleri, insan-çocuk figürünü değerlendirme noktasında gün geçtikçe yitirilen estetik samimiyete de cevap niteliği taşıyor. Kendi kuşağının şimdiden önemi günden güne belirmeye başlamış bir sanatçısı olarak Nebahat Karyağdı, önümüzdeki zaman diliminde daha da ön plana geçmeye başlayacak gibi görünüyor…”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT