Çöpe Gitmeyen Fikirler Sergisi’

Tarihler: 05 Haziran 2009 Cuma ~ 12 Haziran 2009 Cuma

Yer: Astoria Alışveriş Merkezi

Adres: Esentepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2009 ~ Haz 12, 2009
Dünya Çevre Günü’nde ‘Çöpe Gitmeyen Fikirler Sergisi’ Astoria Alışveriş Merkezi’nde…
Astoria Alışveriş Merkezi, doğanın korunmasına katkıda bulunma misyonu çerçevesinde Şişli Belediyesi tarafından yürütülen “Çöpe Gitmeyen Fikirler Yarışması”nın ödül töreni ve sergisine evsahipliği yapıyor.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Şişli Belediyesi tarafından yürütülen “Çöpe Gitmeyen Fikirler Yarışması”nın heyecanla beklenen sonuçlarının açıklanacağı ve dizüstü bilgisayar, ses sistemi, fotoğraf makinesi, mp3 çalar gibi ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül töreni, 5 Haziran Cuma günü saat 14:00’te Esentepe’de bulunan Astoria Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. Yarışmaya katılan projelerin tamamından oluşan “Çöpe Gitmeyen Fikirler Sergisi” ise 5-12 Haziran tarihleri arasında bir hafta süreyle Astoria Alışveriş Merkezi ziyaretçileriyle buluşacak.

“Çöpe Gitmeyen Fikirler Yarışması”nın Ödül Töreni, yeşil sahaların unutulmaz oyuncusu Sergen Yalçın’ın katılımıyla gerçekleşecek.
Şişli Belediyesi’nin ilköğretim öğrencileri arasında düzenlediği “Çöpe Gitmeyen Fikirler Yarışması”, 100 farklı eserin katılımıyla gerçekleşti. ‘Konsept’, ‘Reuse (yeniden kullanım)’ ve ‘Recycle (geri dönüşüm)’ olmak üzere üç farklı kategoride yarışan öğrenciler, çevre sorunlarının önemini ortaya koyan yaratıcı fikirlerden oluşan ürünler tasarladılar. ‘Konsept’ kategorisinde; atık suların arıtımı, ambalaj atıkları için tasarlanmış geri dönüşüm kutuları ile yenilenebilir enerji proje örnekleri yarıştı. ‘Reuse-Atıkların Yeniden İşlenerek Sonuna Kadar Kullanımı’ kategorisinde; karton koltuk, kalemlik, şapka, poşet çanta, kolye, çerçeve, saat, abajur, ayna ve yağmurluk gibi ürünler yer alıyor. ‘Recycle-Atıkların Yeniden, Başka Amaçlar İçin Kullanımı’ fikrinin baz alındığı 3. kategoride ise satranç takımı, oyuncak gibi hem eğitim, hem hobi, hem de boş zamanları değerlendirmek amaçlı tasarlanmış ürünler bulunuyor.

Perküsyon gösterisini kaçırmayın… Şişli Belediyesi önünden başlayacak olan perküsyon gösterisi ve palyaço eşliğindeki ‘Çevre Yürüyüşü’nün ardından ödül töreni, Astoria Alışveriş Merkezi’nde saat 14:00’te gerçekleşecek. Astoria Alışveriş Merkezi önünde de devam edecek perküsyon gösterisi ve palyaçonun eğlenceli oyunlarıyla, çocuklar keyifli saatler geçirecekler.

Ödüllü yarışmacılara Astoria Game Center’dan hediye kuponlar Astoria Alışveriş Merkezi, ödül alan tüm yarışmacılara, Astoria Game Center kuponları armağan edecek. Son model elektronik oyun aletleriyle her yaş grubundan ziyaretçiye keyifli vakit geçirme olanağı sunan Astoria Game Center’da, Ferrari Outrun otomobil yarışlarından Superbikes’a, Mini Rider’dan Tilt’e, Uçan Bisiklet-Jett Rider’dan Amiral Battı’ya ve SEGA araba yarışlarına kadar birbirinden heyecanlı elektronik oyuncaklar, slam&jump basketbol potaları ve super strike bowling yer alıyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT