Crossroads Karma Sergi

Tarihler: 10 Eylül 2011 Cumartesi ~ 12 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Art ON the Gallery

Adres: Şair Nedim Cad. No:4 Akaretler Beşiktaş İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 259 15 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2011 ~ Eki 12, 2011

Art ON, 10 Eylül – 12 Ekim tarihlerinde galeri sanatçılarından Hüseyin Murat Aksoylu, Morten Andersen, İdil İlkin, Olcay Kuş ve Sümer Sayın’ın katılımıyla gerçekleşecek “Crossroads” isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

Mart ayında kapılarını açan Art ON, ilk kez yalnızca galeri sanatçılarının yer aldığı bir karma sergiye ev sahipliği yapıyor, sergiye katılan sanatçıların da işleri ilk kez bir arada görülebiliyor. Bu anlamda “CROSSROADS” sergisi hem bir dönüm hem de bir kesişme noktası.

Önümüze sunulan entelektüel birikim, bilgi ve deneyimlerin, yaşadıklarımızı yorumlamamızda sınırlı tepkiler göstermemize neden olduklarını eleştirerek, işlerinde objelere kimi zaman birbirleriyle kimi zaman kendisiyle ilişki kurup yeni anlamlar yükleyen Hüseyin Murat Aksoylu; sokak sanatının galeri ve evlere entegre edildiği günümüzde, kozmik grafiti olarak adlandırılan soyut çizimleriyle Avrupa genelinde dikkat çeken Morten Andersen; kitle iletişim araçları aracılığıyla sorgulama ihtiyacı duymaksızın içine çekildiğimiz hayat tarzları ve tüketim alışkanlıklarımız üzerinden günlük hayatlarımızın monoton ritmine odaklanan foto kolajlarıyla İdil İlkin; her gün şehir duvarlarına yapıştırılıp yırtılan afişler, ilanlar, grafitiler, yazılar ve sürekli tekrar eden bu hareketliliği tuvale yansıtarak, sokaktaki örneklerinin aksine ilk bakışta kolayca anlaşılamayacak görseller yaratan Olcay Kuş; bilim, müzik, harita gibi farklı alanların araçlarını görsel sanatlara entegre ederek önceden tanımlanmış temsilleri yapı bozuma uğratan ve işlerinde farklı algılar kurarak sistemleri araştırmaya yönelen Sümer Sayın “CROSSROADS” sergisinde kurgusallıktan ziyade deneysel bir görsellik oluşturacaklar.

12. İstanbul Bienali’ne eş zamanlı olarak, Art ON sanatçılarının grup sergisi “CROSSROADS”, 10 Eylül – 12 Ekim tarihleri arasında, Salı – Cumartesi, 11.00 – 19.00 arası Art ON’da ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT