Daire Hosts Galerie Maurits Van De Laar´ı Ağırlıyor

Tarihler: 03 Aralık 2010 Cuma ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Daire Tophane

Adres: Boğazkesen Cad. No.65 / D Tophane / İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 252 52 59

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2010 ~ Oca 8, 2011

Contemporary Istanbul Sanat Fuarı’nda aynı standı paylaştıktan sonra DAİRE, Galerie Maurits van de Laar’ı bir Kanadalı ve üç Hollandalı sanatçıdan oluşan grup sergisi ile Tophane`deki yeni mekanında ağırlıyor. Hollanda Kültür Ataşesi Daniël Stork, serginin açılışını gerçekleştirecek.

Seekee Chung (1979) ve Ed Pien (1959)in işlerinde çoğunlukla silüetler hüküm sürüyor: Chung, keserek oluşturduğu fotoğraf parçalarını kullanarak üç boyutlu kutularda Asya’dan ve Hollanda’dan kır manzaraları gösteriyor. Pien, ağaçların içinden gözüken insan imgeleri arasında dolaştırdığı makasıyla boşluklar yaratıyor. Justin Wijers (1981) ise başlarının etrafında oluşturduğu minyatür desenlerde uykularını betimlediği uyuyor gibi gözüken insanların çok detaylı portrelerini narin dokunuşlarla çiziyor. Zeger Reyers (1966) üç adet video gösteriyor olacak: Drum Kit’te yüz adet varil birbirine zincirlenmiş olarak denizde yüzüyor; Cosmopolitans’da yüzlerce beyaz porselen tabak arasında bir görünüp bir kaybolan beyaz bir fare geziniyor; Rotating Kitchen’da ise tam teşkilatlı gerçek boyutlarda bir mutfak kendi ekseni etrafında yavaşça dönüyor.

Sergi, 3 Aralık 2010 - 8 Ocak 2011 tarihleri arasında Salı - Cumartesi 11.00 - 19.00 arası DAİRE Tophane`de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT